Езикът на тялото почти никога не лъже. Трудно е да се

...
Езикът на тялото почти никога не лъже.
Трудно е да се
Коментари Харесай

Знаци от мъжкия език на тялото: Той иска само секс

Езикът на тялото съвсем в никакъв случай не лъже.
Трудно е да се прикрие това, което напира от вътрешната страна. Мъжете и дамите имат разнообразни способи на изложение съгласно езика на тялото. Познавайки мъжкия език на тялото, ще ви е по-лесно да разберете дали той желае единствено секс или има по-сериозни планове към вас.
Кои са признаците, издаващи, че той желае единствено секс съгласно езика на тялото му?

Постоянно се пробва да се приближи до вас физически
Физическият контакт е сладкодумен. Ако той постоянно се стреми да ви допре, да почувства близостта на тялото ви, това е знак, че е физически притеглен от вас и желае да спи с вас.

Докосва ви по разнообразни места от тялото
Ако един мъж ви допира на разнообразни места по тялото, в това число по-интимни области, това е сигурен знак, че желае секс. Физическото привличане е мъчно за преодоляване от мъжете, по тази причина и мъчно могат да се въздържат да ви допират, когато желаят да бъдат интимни с вас.

Хващате го да ви гледа изпитателно
Независимо дали сте сътрудници, другари, познати или просто се намирате в близка конюнктура, в случай че хващате някой мъж да ви гледа упорито, до момента в който вие не го гледате, това несъмнено е знак за полов интерес.

Когато приказва с вас уплътнява гласа си
Един несъзнателен знак на тялото, подсказващ предпочитание да ви се хареса е, когато мъжът намалява и уплътнява гласа си, когато приказва с вас. По-ниският и компактен мъжки глас подготвя към фамилиарност. Мъжете го знаят и употребяват този трик, когато желаят да спят с вас.

Става разтревожен и се поти във ваше наличие
Ако действате възбуждащо на някой мъж, има възможност той да става нервозен и обезпокоен във ваше наличие. Езикът на тялото му ще издаде това, в случай че очевидно става нервозен, изпотява се, приказва бързо или споделя неща, които в други обстановки не сте го чували да споделя.

Опитва се да улови аромата ви
Известен факт е, че ароматите притеглят и са част от механизмите, отключващи половата сила и предпочитание. Ако той се пробва да вдишва аромата ви и вие го усещате, несъмнено желае да прави секс с вас или е физически мощно притеглен от вас.

Не се опасява да демонстрира влечението си обществено
Мъжете в доста случаи работят импулсивно и са предизвикани от хищническата си природа в положителния смисъл на думата. Когато са полово привлечени от една жена, в доста случаи не биха се страхували да го покажат даже пред други хора.

Облизва устните си, до момента в който ви гледа или приказва с вас
Този несъзнателен жест е симптом на полово предпочитание. Ако мъжът облизва устните си неумишлено, до момента в който ви гледа или приказва с вас, той несъмнено желае да прави секс с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР