Езикът на омразата няма да доведе до нищо добро. Станахме

...
Езикът на омразата няма да доведе до нищо добро. Станахме
Коментари Харесай

Марешки: Езикът на омразата на Каракачанов не води до нищо добро

Езикът на омразата няма да докара до нищо положително. Станахме очевидци поради краткотрайни и съмнителни повдигания на персонален рейтинг да слагаме на карта ориста и етническия мир на България, обявявайки, че поради едно закононарушение, осъществено от съответни хора, надали не част от българския народ са нарушители. Това съобщи водачът на "Воля " Веселин Марешки в декларация от името на групата. Повод за декларацията са думи на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов по отношение на случая в с. Войводиново.

"От "Воля " се опълчват на езика на омразата, който би могъл да сътвори проблем с непредвидими последствия. Хора, които са подготвени да създадат незаконна група за продажба на българско поданство, не могат да схванат какво им приказваме ние от "Воля " и защо си мислят българските жители ", означи Марешки.

Според него някои обединения вкарвали лобистки закони и правели корупционни схеми. Да слязат на земята, да спрат с превъзбудата, прикани Марешки. Нека всички деликатно си вземем поучения от прехода, от грешките, които са правени, да отрежем неприятните неща и да останат здравите сили, които да създадат България една процъфтяваща страна, сподели още той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР