Език мой, враг мой! За съжаление, много млади жени рядко

...
Език мой, враг мой! За съжаление, много млади жени рядко
Коментари Харесай

Ето 3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Език мой, зложелател мой! За страдание, доста млади дами рядко се замислят над тази фраза, изключително когато става въпрос за обичания. Нима е допустимо една жена да има секрети от половинката си? Възможно е и даже е неотложно! Защото има неща, които е най-добре да бъдат премълчавани. До този извод са стигнали умните дами. С годините те са разбрали, че не всеки път и не всичко би трябвало да бъде споделено. В една връзка всеки би трябвало да си има свое ъгълче, в което да пази тайните си. Днес ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката си, с цел да няма разтърсвания във връзката ви.

Тайни от предишното
Миналото е нещо доста значимо! Струва ли си да го криете от половинката си? Разбира се, че не, тъй като това е пътят към сегашното. Въпреки това, една умна жена в никакъв случай няма да навлезе в детайлности за предишните си предходни връзки с други мъже. Защото актуалната й половинка би трябвало да е уверена, че той е най-важният човек в живота й. Затова една мъдра жена в никакъв случай не съпоставя колегата си с някогашните си. Това се отнася за навиците, финансовата непоклатимост и, несъмнено, половите връзки. Дори актуалният ви сътрудник да изиска да споделите с него сходни неща, не трябва да го вършиме. Думите ви вечно ще оставят дълбока диря в душата му! Не е належащо да му споделяте и ужасни случки от предишното си. Можете да го извършите, единствено в случай че сте съумели изцяло да преживеете обстановката и душата ви е освободена от този сложен миг. Семейните психолози считат, че нежеланието да разкриете предишното си е защитна реакция, която защищава душeвността на мъжа.

Кой устоя фамилията
Трябва ли мъжът да знае какъв брой изкарва половинката му? Умната жена "преценява " упоритостите на половинката си и сама взема решение този въпрос. Разбира се, професионалното издигане не може и няма потребност да бъде крито, само че можете да не акцентирате на него. С финансите нещата не са толкоз елементарни. В антични времена ролята на мъжа е била да се грижи за фамилията си и да ловува, с цел да му обезпечава издръжка. От времето, когато по нашите земи са живеели космати млекопитаещи, са минали милиони години. Мамутите са изчезнали, разликите сред половете в обществената сфера последователно са се размили, само че генетичната памет е към момента жива. Реалността е такава, че от време на време дамата изкарва повече пари от колегата си. Но умната жена в никакъв случай няма да парадира с приходите си. Тя ще влага наедно с мъжа си в фамилния бюджет, а остатъка може да реши да похарчи за облекла или обувки.

Въздушна възглавница
Съществува и противоположната обстановка - дамата не способства с нищо към фамилния бюджет, тъй като мъжът й има доста пари. Въпреки това всеки непохарчен лев натрупа "за черни дни ". Умните дами на авторитетните и богати мъже знаят, че този ден може да настъпи във всеки един миг. Сривът може да не е доста заплашителен, само че никой не знае каква диря ще остави. Затова постоянно би трябвало да се замисляте: би трябвало ли половинката ви да знае за всичко?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР