Езерото Травис в Тексас (САЩ) е от 1937 г., когато

...
Езерото Травис в Тексас (САЩ) е от 1937 г., когато
Коментари Харесай

Странни създания се наблюдават на езерото Травис в Тексас

Езерото Травис в Тексас (САЩ) е от 1937 година, когато язовирът Мансфийлд е издигнат надолу по течението на река Колорадо.Целта на езерото е “да се бори ” с наводненията и да се даде вода на локалното население, а на самия язовир се намира водноелектрическа централа, която дава сила на същото локално население.Езерото Травис се простира на 105 километра от окръг Травис до окръг Бърнет. Максималната дълбочина е 57 метра. Езерото е с добре развита инфраструктура за туристически отдих и лов на риба. Това е едно от най-популярните езера в Тексас.

 d1 1 - Странни създания се следят на езерото Травис в Тексас
Но, с изключение на всичко друго, това езеро крие доста мистерии. Една от тях е съществуването на мистериозно огромно животно, на което е даден прякора „ Старото хипи “. Според описанията на някои очевидци, това е доста огромна риба и съгласно описанията им, това е нещо като воден динозавър, сходно на шотландското Неси. Един свидетел споделя:„ Гмуркахме се, когато видяхме нещо огромно да плува покрай нас. Беше толкоз огромно, че в началото го взехме за различен човек в мрачно мокро облекло. Съпругата ми сподели, че най-вероятно това е великански риба. Аз незабавно си спомних историите за големия сом, който живееше в езерото. Това ни накара да мислим за нашата сигурност по време на идващите ни визити тук. ”Друг случай, случил се през 2009 година, е по време на лов на риба с лодката. Мъжът видял по какъв начин нещо огромно и мрачно се движи под водата, и се намира на към шест метра от дребната му лодка. Според него, създанието е голямо и е с дължина минимум 50 фута (15 метра), и е плувало доста бързо. Свидетелят споделя: “Водата беше мътна, тъй че беше мъчно да се разбере нещо, само че първоначално то се движеше постепенно, а по-късно внезапно форсира и направи внезапен завой надясно. Тогава изчезна. Жена ми не ми има вяра. Тя споделя, че съм пил алкохол рано сутринта и ми се е привидяло. Но ви убеждавам, че не съм пил нито капка алкохол тази заран и несъмнено има нещо в това езеро. ”За чудовището от езерото Травис локалните поданици постоянно се майтапят, смятайки го просто за откритие за туристите. Но, постоянно се появяват известия за странни същества.


 d2 1 - Странни създания се следят на езерото Травис в Тексас
Един свидетел, в онлайн блога на Texas Cryptid Hunter твърди, че през 2003 година, е видял нещо като голяма змия в езеро. Той написа: “През 2003 година, бях на лов на риба самичък на езерото Травис. Изведнъж видях голяма змия, а аз усетих мраз по кожата ми. Посещавам тези места за лов и лов на риба в продължение на 44 години. Виждал съм бобри, нутрии, елени, койоти, рисове, кучета, котки, кози, овце, мулета, коне и така нататък Но, тъкмо това беше голяма змия.Главата й беше с размерите на двата ми юмрука. Тя плуваше във водата, като непрекъснато спираше, повдигаше глава и се оглеждаше. Изглежда, че се притесняваше от спортните яхти в близост. Плуваше от една посока на друга, след това изчезваше в заплетени корени на водните шубраци. Никога не съм я виждала още веднъж в езерото. ”Освен големи риби и великански змии, има и известия за не по-малко огромни алигатори. Според слуховете, тези влечуги са избягали от зоологически градини, а в езерото са нарастнали до големи размери, повече от 3 метра.Всъщност, на езерото са откривали алигатори, единствено че два пъти по-малки. Миналата 2018 година, тук е открит 1,5 – метров алигатор, а през 2011 година, един риболовец намерил мъртъв алигатор на брега със същите размери. Бил погубен от витлото на лодката.Как тъкмо тези влечуги са влезнали в езерото остава мистерия, само че това несъмнено не са локални животни. Но е допустимо, тези крокодили да са главната за историята на чудовището от езерото Травис.Заслужава да се означи, че в езерото Травис живеят доста огромни сомове, един от които, уловен през 2007 година, тежал 24 кг. И съгласно някои клюки, тук са срщани сомове с доста по-големи размери и тегло. Някои хора свидетелстват, че са виждали сом с размерите на лека кола.Въпреки това, езерото Травис не е известно единствено за водните си чудовища. Има и други странни неща. През 2007 година, един човек тествал камерата си и инцидентно снимал хуманоид. Вижте фотографията по-долу.

 d3 1 - Странни създания се следят на езерото Травис в Тексас
Тази фотография е разисквана от доста хора. Някои считат, че това е имитация. Трудно е да се каже недвусмислено какво е това. Може би извънземен, а може би е Йети. По време на снимането, създателят не е видял нищо сходно.През август 2018 година, над езерото Травис са следили НЛО с формата на дълга светлинна “пура ”. Очевидци оповестиха за това на уфологичния уебсайт MUFON.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР