Ейза Гонсалес и Джейсън Момоа потвърдиха, че са заедно. Това

...
Ейза Гонсалес и Джейсън Момоа потвърдиха, че са заедно. Това
Коментари Харесай

Eто коя е красавицата до Джейсън Момоа

Ейза Гонсалес и Джейсън Момоа потвърдиха, че са дружно. Това се случи, откакто се разпрострниха фрагменти, на които се вижда по какъв начин 42-годишният Момоа вози на своя Харли Дейвидсън 32-годишната Гонзалес. Тя седи зад него и го е обвила компактно с ръце към кръста му. Безопасността явно е преди всичко за влюбените, защото и двамата носят каски, до момента в който са на мотора на артиста от „ Аквамен “.
Прочетете още
Момоа евентуално е взел още повече защитни ограничения от нормално, откакто предходната неделя катастрофира с мотоциклетист, който се блъсна челно в неговия Oldsmobile от 1970 година

Джейсън остана незасегнат при случая, до момента в който другият водач беше изхвърлен от мотора си, само че съумя да се размине единствено с леки пострадвания.

Момоа и Гонзалес провокираха клюки за помиряване по-рано този месец, когато бяха видени на два пъти да се намират на едно и също място в Лондон. В средата на юни в жълтите медии се появи новината, че двамата са се разделили след тиха четиримесечна романтика.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР