Ейми в нейния последен концерт, в роклята, която предизвика горчивия

...
Ейми в нейния последен концерт, в роклята, която предизвика горчивия
Коментари Харесай

Бащата на Ейми Уайнхаус влиза във война с най-добрите й приятели за `£3,3 милиона`: Той започва неприлична съдебна битка за търг на нейните вещи, включително известна бамбукова рокля, която донесе £200 000

Ейми в нейния финален концерт, в роклята, която провокира горчивия спор

Тя завоюва шест награди Грами в Съединени американски щати, плюс три награди Ivor Novello и Brit в Обединеното Кралство. Не след дълго обаче тя трябваше да стане толкоз известна със своя саморазрушителен метод на живот, колкото и с музиката си, като всеки отблъскващ подробност се изиграваше в цялостния искра на публичността.

Сега тази рокля, която вечно ще бъде обвързвана с покруса, е в центъра на повече несъгласия, защото Наоми и друга от най-близките приятелки на Ейми, Катриона Гурли, са въвлечени в горчива правосъдна борба с бащата на Ейми, Мич, 73, по отношение на продажбата му. Той е наел юристи и е подал документи във Върховния съд, с цел да се опита да възвърне парите, които дамите са създали, когато роклята е била продадена в Бевърли Хилс за внушителните £192 000 преди три години – 13 пъти над оценката на аукционера.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР