Ейми Даудън направи изненадваща поява на турнето Strictly Come Dancing,

...
Ейми Даудън направи изненадваща поява на турнето Strictly Come Dancing,
Коментари Харесай

Ейми Доудън изненадва звездите на BBC Strictly Come Dancing, като участва в турне

Ейми Даудън направи изненадваща поява на турнето Strictly Come Dancing, с цел да се събере още веднъж с сътрудниците си.

Професионалната танцьорка за жалост пропусна последната серия от танцовото съревнование на BBC, откакто беше диагностицирана с рак на гърдата. Тя показа диагнозата си с почитатели през май предходната година и по-късно се подложи на мастектомия. В края на предходната година Ейми също получи кръвен съсирек на белия дроб, пребори сепсис и счупи крайници си.

През уикенда Ейми показа, че е била на обзор с ядрено-магнитен резонанс, само че призна, че е „ щастлива “ от напредъка на растежа на косата си, откакто видя какъв брой доста се е трансформирала след нейните лекувания. Оттогава тя се събра още веднъж с сътрудниците си от Strictly, като ги посети по време на турнето им във Англия. Актьорският състав пътува из страната за Strictly Come Dancing Live.

Танцьорката Даян Бъсуел отиде в своя Instagram, където показа поредност от фотоси с Ейми. До фотосите тя написа: „ Чашата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР