Ейми Бърч е самотна майка, която се опитва да живее

...
Ейми Бърч е самотна майка, която се опитва да живее
Коментари Харесай

Насилник се скри на тавана на бившата си приятелка и я шпионира шест дни

Ейми Бърч е самотна майка, която се пробва да живее почтено и да даде всичко на двете си деца. За усмихнатите й селфита обаче се крие ужасяваща история.

20-годишната Ейми е подложена на нечовечен тормоз от страна на приятеля си 25-годишния Аарон Чиджи. Въпреки две ограничаващи заповеди на съда, той се скрива на тавана й и в продължение на шест дни се спотайва, наблюдавайки я.

„ Бях шокирана да открия, че Аарон е бил в дома ми. Нямах визия. Страх ме е, че той няма да се спре пред нищо, с цел да ме нарани. През последната година съм се местила 10 пъти, с цел да се скрия от него, само че той постоянно ме намира “, споделя Ейми.

Тя стартира връзка с Чиджи преди три години, когато е се оказва без дом и е принудена да живее по улиците на Ексетър. Тогава пие и използва опиати, на единствената й фантазия е някой да я избави. В нощна на 11 януари 2017 години Ейми чува някой да я вика по име.

„ Това щеше да е втората ми нощ, прекарана на открито. Тогава се натъкнах на Аарон. Познавах го от града, само че не бяхме другари. Беше облекчение да видя познато лице. Всичко, което желаех тогава беше някой да ме отбрани и да ме вземе под крилото си . “, спомня са тя.-->

Чинджи приютява Ейми в лагер, който споделя с другари и те прекарват нощта в палатката му. „ Той беше толкоз благ. Говорихме си цяла нощ. След това към този момент бяхме двойка. Аз бях неговата принцеса, а той беше най-щастливият, когато ме държеше за ръка “, споделя младата жена.

Ейми стартира диалози с благотворителни организации за бездомни, с цел да получи помощ и да спести пари за нов дом, само че Чиджи продължава да я кара да дава парите си за дрога.

Никога не съм била пристрастена към пиенето и опиатите, само че Аарон не можеше без тях. Печелех много пари от милостиня. Първият пък, когато споделих „ не “, той ме удари. Заби главата ми в твърдата земя. Имах кръв по цялото лице и избягах, с цел да намеря помощ. На другия ден той помоли за амнистия и сподели, че съжалява. Простих му. Нямаше къде да отида “, връща се обратно Ейми.

Не след дълго тя съумява да спести задоволително пари с цел да наеме апартамент, само че зад затворените порти на дома насилието ескалира.

През август 2017 Чиджи е пратен в пандиза поради закани и нападателно държание против Ейми, само че когато е освободен след седем месеца, тя си го прибира назад. Малко по-късно забременява.

През февруари 2018 година разбрах, че чакам дете. Тогава цялото ми отношение към света се промени . Не можех да разреша повече да бъда доминирана от този мъж. Не желаех към този момент той да взема опиати в дома ми “, спомня си още тя. Тогава Чиджи се отхвърля, само че не остава за дълго настрани.

„ Следващите 18 месеца бяха призрачен сън. Аарон още веднъж беше затворен за нахлуване против мен. Навсякъде, където отидех, той ме следваше . “,споделя Ейми.

„ През първата година от живота на сина ми се местех 10 пъти, с цел да опитам да избягам от Аарон “, добавя тя. Но това не е задоволително, когато той е освободен за повторно, нахлува в жилището й през балкона. Когато Ейми се разсънва сутринта, го вижда лежащ до себе си.
Можеш да бягаш, само че няма да се скриеш от мен “, декларира й той.

Когато майката на Ейми и бавачката на бебето се обаждат, че е дойдат, с цел да я вземат за пътешестване по женски, Аарон напуща жилището.
По това време младата жена е бременна в петия месец с второто си дете. Забременява след инцидентен секс с другар, който е толкоз уплашен от Аарон, че не сме да се приближи до Ейми. Тя обаче отхвърля да направи аборт.

Когато се прибира от отмора, Ейми стартира да вижда странни неща, протичащи се в жилището й. Одеала и възглавници изчезват, появяват се мръсни съдове. След шест дни тя осъзнава, че Чинджи е виновен за това и измисля проект, с цел да го хване, до момента в който се крие в къщата й.

„ Бях толкоз уплашена, фамилията ми споделяше, че съм параноична, само че аз знаех, че Аарон е в къщата. Влязох в банята, само че когато бях подготвена не стопирах водата. Смятах, че в случай че Аарон е в къщата, той ще употребява този късмет да се движи – бях права. Когато излязох от банята видях, че краката му изчезват в люка на тавана. Извиках против него и той скочи долу. Обърна се студено към мен и сподели „ Надявам се да изгубите това мръсно бебе “, и избяга от жилището. “, споделя финала на историята Ейми.

Полицията арестува Чинджи и той е тикнат в пандиза за 15 месеца.

„ В момента се усещам в сигурност, тъй като е затворен. Не желая никой различен да изпитва страха, с който пребивавам . “, споделя Ейми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР