Ейч Ар Кепитъл“ с нова инвестиция - в американска компания,

...
Ейч Ар Кепитъл“ с нова инвестиция - в американска компания,
Коментари Харесай

„Ейч Ар Кепитъл“ инвестира в американска фирма от областта на изкуствения интелект

„ Ейч Ар Кепитъл “ с нова инвестиция - в американска компания, работеща в региона на изкуствения разсъдък и роботиката, оповестиха от сдружението.
OhmniLabs™ Inc е основана в Силициевата котловина, а активността й е фокусирана върху даването на решения за роботика, насочени към търсенето на бизнеса.
Американската компания е учредена през 2015 година от специалистите по роботика Джаред Го, Тингси Тан и серийния бизнесмен Тук Ву, приключили университета Карнеги Мелън и Станфордския университет. OhmniLabs е профилирано в ултра-ефективното развиване и индустриални процеси, както и нововъведението с несравнима скорост, цена и марж спрямо други компании за роботика.
Флагман продуктът на компанията е Ohmni® Robot - telepresence робот, спечелил награди, който транформира методите по които хората се свързват от техните домове, бизнеси, класни стаи и даже болнични заведения.
" Ейч Ар Кепитъл " е капиталова компания, учредена от Христо Христов - бизнесмен, вложител и изпълнителен шеф на Дарик радио, и Радослав Радев. Дружеството залага на триумфа на цифровата промяна и цифровата стопанска система - български компании и фондове, които основават иновация, технологии и основават визията за едно по-добро бъдеще. За последните четири години HR Capital е постигнал над 3.5 пъти нарастване на вложения капитал.

HR Capital влага на първо място в онлайн бизнеси, които са в положение да развият своята активност с помощта на опциите, които дават осведомителните технологии. Освен с вложения, сдружението оказва помощ и в развиването на фирмите да доближат до огромни аудитории, с маркетинга и продажбите на техните артикули и услуги, с помощта на мощното й медийно наличие на пазара.

Средствата, акумулирани по време на извършеното IPO през предходната година се възнамерява да бъдат употребявани за следващи вложения в фирмите от портфолиото, в новаторски компании, които екипът на „ Ейч Ар Кепитъл “ следи, и в одобрени фондове, с които ще се улесни достъпът на вложителите до международни новаторски компании „ еднорози “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР