Ейбар и Барселона не се победиха в срещата помежду си

...
Ейбар и Барселона не се победиха в срещата помежду си
Коментари Харесай

Подобаващ финал на сезона за мегазвездата на световния футбол

Ейбар и Барселона не се победиха в срещата между тях от последния 38-и кръг в испанската Ла Лига. Битката на стадион " Мунисипал де Ипуруа " приключи при резултат 2:2.

Точен на два пъти за гостите и създател на към този момент 50 гола през сезона, стана звездата на каталунците Лионел Меси.
 Снимка 424082
Източник:

Отново тъкмо с него бе обвързвано всичко по-съзидателно за отбора в предни позиции, като той показва типичната си успеваемост в половината на противника.

На процедура това бе мач без никакво значение. Барса към този момент публично е първенец на Испания и има солидна преднина от 10 точки на върха пред втория Атлетико, а през днешния ден тимът завършва присъединяване си в шампионата.

В знак на почитание към златните медалисти на Испания, техните домакини устроиха шпалир за Меси и компания преди началния сигнал.
 Валверде за Гризман: Не желая да приказвам за вероятности
Валверде за Гризман: Не желая да приказвам за вероятности

" Ще забележим дали ще пристигна при нас "

Kaталунците бяха без Рафиня, Суарес, Дембеле, Коутиньо и Тер Щеген за конфликта, защото всички те страдат от най-различни травми.

В статистически проект Барса имаше 9 победи в последните 9 мача против този съперник, като в шест от тях каталунците даже не бяха позволили гол. Днес те нарушиха тази наклонност, само че демонстрираха, че макар неналичието на мотивация за мача нямат желание да приключат акцията с проваляне.
 Жозе Моуриньо: Съмнявам се, че Лионел Меси заслужава
Моуриньо: Съмнявам се, че Меси заслужава " Златната топка "

" Най-вече поради случилото се в Шампионската лига "

В 20-ата минута домакините излязоха напред с гол на Марк Кукурея, като той несъмнено изненада част от бранителите на противника с изявата си. Предимството значително беше нелогично, защото каталунците не посочваха кой знае какви недостатъци в играта си до този миг.

В рамките на единствено минута и половина Лионел Меси сподели за какво за следващ сезон е апетитен за номер едно в света, като се разписа на два пъти, достигайки впечатляващата граница от 50 гола през сезона.
 Снимка 424086
Източник:

Непосредствено преди почивката Пабло Де Бласис върна интригата в мача, изравнявайки резултата. Това бе и последният гол в срещата, като през второто полувреме до отбелязване на нови попадения не се стигна.
 Снимка 424085
Източник:

Така Барселона финишира акцията с 88 точки на сметката си и цели 90 вкарани гола.
 Снимка 424087
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР