Ей, тоя Гешев взе, че ни изненада! След толкова протести

...
Ей, тоя Гешев взе, че ни изненада! След толкова протести
Коментари Харесай

За Нено - ясно, ами другите кога?!

Ей, тоя Гешев взе, че ни изненада! След толкоз митинги против него уреди с невиждано преспиване в ареста настоящ министър. Преди Нено Димов никой различен не е прекарал даже една нощ зад решетките. И то за трийсет години преход. Затова мно-о-о-го, но доста благодарим! Но питаме: Другите по кое време?! И присъди не чакаме.

Кои други ли? Ами множеството някогашни и сегашни, тъй като няма управнически сектор незабатачен. Поне да преспят лечебно някой и различен ден "на топло ", както го вършат в Южна Корея. Там има тематичен углавен център „ Затворът в мен” за понижаване на напрежението. Гостите заплащат напълно 48-часовия си престой в килии с размери 6 квадратни метра. Единственият проблем бил, че оборудването за 20 млн. $ се оказало прекомерно приветливо, с цел да оправи дейно напрежението.

У нас подобен проблем не може да има, тъй като няма преработил се министър. Ако си вършеха най-малко малко работата, щяха да схванат от дълго време, че водопроводите текат на пакост, а водата в язовирите свършва поради кражбите и сушата. Че бунището България е най-подходящото място в Европа за трупане на вносен отпадък. Че като скриеш идващото злополучие преди изборите, то ще те връхлети след тях. Хляб и зрелища, корист с власт и всеобщо безвластие, повсеместна мърлявщина и див популизъм.

Ама Димов бил бушон, за какво не прибрали и районната министърка Петя Аврамова, чието ведомство дава отговор за язовирите и водопреносната инфрастуктура? Ами щото слуша. А Нено преди време се изцепи, че ръководството ни било мутренско. Но, умерено - това не е никакво "показно ликвидиране ", както твърди съдружният водач Каракачанов. Едва ли ще се намерят доста хора по тези земи, които да откажат ролята на такава жертва, чийто летален излаз е просто една терапия за ръководството. Да бъдеш министър, па въпреки и задържан - у нас е фантазия за милиони!

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР