Express Burn е малка и лесна за използване програма, предназначена

...
Express Burn е малка и лесна за използване програма, предназначена
Коментари Харесай

Express Burn 6.18

Express Burn е дребна и лесна за потребление стратегия, предопределена за запис на CD/DVD дискове. Поддържа основаване и запис на ISO image файлове, запис на Data/Audio CD, Data/Video DVD, drag&drop, HD-DVD и Blue-ray дискове.

С помощта на Express Burn ще можете елементарно да записвате аудио CD, видео DVD или данни на CD/DVD/Blu-ray диски, пренасяйки файловете на Express Burn иконката и натискайки Burn. Интерфейса на програмата Express Burn е елементарен за прилагане и навигация за вашите файлове и добавяни файлове или папки.

Програмата има и разширени благоприятни условия за основаване и запис на ISO облици и поддръжка за множеството файлови формати. Express Burn Plus е една от най-бързите CD/DVD записващи стратегии, употребяваща лична система за оптимизация.

Интерфейсът е изчистен и суперлесен за работа. На процедура имате единствено един основен прозорец с няколко бутона. Преди да започнете запис, избирате типа на компилацията – дали ще е аудиодиск или CD с данни (Data CD). За задачата употребявате един от двата бутона. За да добавите файлове към компилацията, е задоволително просто да ги хванете с мишката и да ги пуснете някъде в основния прозорец. Можете да употребявате и бутона Add Files. МР3 файловете се обръщат автоматизирано в WAV, когато записвате музикален диск. Поддържат се още следните аудиоформати – wma, au, aiff, ra, ogg, flac, aac. За аудиофайловете имате и два спомагателни бутона – Play и Stop, с които можете да преслушате частите непосредствено от програмата, преди да ги запишете. Поддържат се Jolliet и CDA файлови системи.

Налични са още и бутоните Add Folder, с който можете непосредствено да добавите цяла директория към компилацията, както и Remove, с който изтривате файлове от плана. С бутона Create Folder надлежно създавате нова директория в компилацията, където можете да местите и добавяте файлове.

Записът стартира с натискането на бутона Burn CD. Отваря се диалогов прозорец, където може да изберете устройството и скоростта на запис. За страдание, програмата не разпознава записвачката автоматизирано, нито оптималната скорост на запис и ще би трябвало да ги изберете ръчно от падащия лист. Все отново, даже да не зададете точна скорост, а единствено да укажете да записва на оптималната допустима, записът се получава без проблеми, тъй че въпреки всичко програмата разпознава ненапълно опциите на устройството.

Ако не ви трябват тежките и огромни комерсиални пакети за запис, можете умерено да пробвате Express Burn – тя е изцяло безвъзмездна, започва се за секунда и не товари доста компютъра ви. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
#td_uid_41_5a292dfa6a459.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/Express-Burn1-80x60.gif) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a292dfa6a459.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/Express-Burn2-80x60.gif) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a292dfa6a459.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/Express-Burn3-80x60.gif) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: Express Burn 6.18 (855 KB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР