Experian е компания, която задава стандарт за предоставянето на технологични

...
Experian е компания, която задава стандарт за предоставянето на технологични
Коментари Харесай

Experian официално откри своя нов офис в България

Experian е компания, която задава стандарт за даването на софтуерни решения, основани на разбор на данни, а в този момент го прави и с новия си офис, който публично отвори порти.
Сградата се назовава Space Tower и се откроява със своята съвременна конюнктура, повърхност от близо 12 000 кв. м., само че най-много със документа за „ Лидер в енергийния и екологичния дизайн ". Новият офис в София е израз на целенасочените старания на Experian да влага и преобразява основни райони по света.
" Ние оказваме помощ на доста организации, в това число на огромни банки, бързо да вземат верните решения, употребявайки нашия програмен продукт и бази данни. Непрестанно влагаме в софтуерната архитектура и в нашите чиновници, в техните познания и умения. Същевременно внедряваме нововъведения и способстваме за налагането на нови стандарти в промишлеността в условия на бързо изменяща се бизнес среда, " заяви Джим Фик, изпълнителен шеф „ Global Operations " в Experian.


Space Tower се намира на бул. „ Цариградско шосе " 86, София, и е част от бързо развиващия се клъстер от офис здания, търговски и експозиционни площи в региона. Тя е проектирана по този начин, че да бъде комфортно и съвременно бизнес пространство за всичките над 1000 чиновници на Experian, като в същото време покрива най-високите стандарти на пазара.

За целенасочените си старания към основаването на отлична работна конюнктура, построяването на единна корпоративна просвета и одобрени практики в областта на човешките запаси, Experian България беше отличена като " Top Employer " за България за 2019г. от Top Employers` Institute. „ В устрема си да развива гении на локално равнище през 2016 година Experian дружно със Софийския университет създадохме магистърска стратегия по „ Иконометрия и икономическо моделиране ", сподели Петър Бънков, изпълнителен шеф на Experian България.


В България компанията е добре позната със своята социална активност, както и с двата си двугодишни плана взаимно с Фондацията за обществена смяна и включване (ФСПВ), както и с Фондация „ Конкордия България ". В тези инициативи компанията е освен спонсор, само че и деен сътрудник, чиито чиновници взимат присъединяване в разнообразни стратегии за подкрепяне и образоване на младежи в неравностойно състояние.
Experian България отваря порти през 2004 година Към момента локалните екипи дават отговор за създаването на част от основните артикули, а офисът разполага и с огромна част от световния изчерпателен потенциал на компанията.
" Екипът в България е извънредно значим за развиването на бизнеса ни на световно равнище. Основен фокус за нас е установяването на среда за непрестанно рационализиране както на работните процеси, по този начин и на уменията и знанията на нашите чиновници. Що се отнася до високото равнище на обслужване на клиентите - няма по-добър аршин за добре свършена работа от противоположната връзка от доволните клиента. ", разяснява Дейвид Палмиери, началник на " Global Business Services " в Experian.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР