EX30 е бъдещият най-малък елмобил на марката Volvo. По отношение

...
EX30 е бъдещият най-малък елмобил на марката Volvo. По отношение
Коментари Харесай

Интуитивно управление в новото Volvo EX30

EX30 е бъдещият минимален елмобил на марката Volvo. По отношение на околната среда и използваемостта шведите постоянно са били доста чувствителни, тъй че и при новия им модел нещата остават такива.

Един екран като надзорен и информативен център, звукова лента, преминаваща по цялата широчина, и други интелигентни елементи обезпечават ново работно преживяване и понижени условия за материали в производството.

Най-новото Volvo ще бъде показано в Милано на 7 юни 2023 година и може да бъде поръчано на определени пазари от тази дата. Идеята при него е по-малко трудност, повече подтекст - цялата информация се демонстрира на един екран с фокус върху знаците, които са подобаващи сега, което би трябвало да разреши съсредоточено и прелестно шофиране.

Освен това функционалности като звукова лента и набор от интелигентни варианти за предпазване основават чувството, че сте в огромна кола. Новата звукова лента - първата по рода си в кола, е въодушевена от домашния аудио дизайн. Състои се от няколко високоговорителя и изпълва целия интериор с първокачествен тон. В композиция с висококачествената звукова система от Harman Kardon, качеството на звука е извънредно.

Саундбарът също служи като образец за образован дизайн, защото комбинира високоговорителите в един съставен елемент, намалявайки количеството кабели и материали. Той се намира под предното стъкло и се вписва безпроблемно в дизайна на пилотската кабина. Премахването на високоговорителите във вратите основава повече пространство за отделения за движимости и лавици.

Със същата цел превключвателите за електрическите стъкла са преместени на централната подпора, където би трябвало да са леснодостъпни за лидера и пасажера до него. Тези и други образци илюстрират правилото на концентрация, прибавен в интериора на Volvo EX30. В резултат на това жабката също е преместена и сложена под централния екран, където може елементарно да бъде достигната както от лидера, по този начин и от пасажера.

Универсалната централна подпора разполага с плъзгаща се система, която ви разрешава да употребявате пространството както желаете. Горната част на поставката за чаша може да се издърпа или бутне обратно, в случай че е належащо за повече място за предпазване. Долният тунел има предпазено поделение за предпазване на дребни предмети като слънчеви очила или слушалки, а огромното отворено пространство от горната страна разрешава да се прибере чанта.

Помислено е и за пасажерите откъм гърба. Те могат да приберат мобилните си телефони в специфични джобове в облегалките на предните седалки, до момента в който практична кутия за предпазване може да се извади отдолу под централната подпора. Още един трик - маса с практични размери отвътре на вратата на багажника - идеална, когато купувате мебели, в случай че не сте сигурни дали новата маса ще се побере в багажника.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР