Евтини и калпави дискове са станали причина да спре работата

...
Евтини и калпави дискове са станали причина да спре работата
Коментари Харесай

Преглед на печата

Евтини и калпави дискове са станали причина да спре работата на Търговския указател, написа Труд. Изчезнала е информация, част от която може и да не се възвърне, а друга ще се вкарва ръчно от хартиени носители.

Досега никой не поел отговорност за срутва. За регистъра дава отговор Агенцията по вписванията, която е под шапката на Министерството на правораздаването. Директор на организацията е Зорница Даскалова, която преди този момент беше член на Комисията за защита на конкуренцията, показва по тематиката вестник Сега.

Частните компании в Института по метеорология и хидрология остават обществена загадка, написа Дума във връзка вчерашната среща сред премиера Борисов и представители на Академията.

Изданието показва, че трите компании и една неправителствена организация на шефа на института проф. Христомир Брънзов са със сходни действия и даже търгуват с институцията.

Преиздаването на паспорт, персонална карта и шофьорска брошура да става в границите на 3 дни, а не както до момента за цялостен месец. Това плануват оферти, свързани с промени в административното обслужване, оповестява Телеграф.
Маршрутът, по който ще се минава при на практика изпит за шофьорска брошура, ще се дефинира от компютър. Това е една от ограниченията, които приготвя Автомобилна администрация, с цел да се оправи с продажбата на шофьорски книжки, осведоми 24 часа.
През 2017 година българите са изяли над 12 хиляди тона палмово масло във тип на сирене, отбелязва вестник Земя, като цитира Иван Грънчаров от Асоциацията на млекопреработвателите. У нас има 240 мандри, като 30-40 от тях употребяват растителна лой, споделя той.

Анонимен уебсайт в интернет изпраща подправени медицински сестри в домовете на заболели, осведоми Монитор. Въпросната интернет платформа се популяризира като народен портал за медицински услуги.

Сривът на турската лира тормози икономисти и финансисти, само че зарадва шопинг фанатиците. Чуждите туристи в южната ни съседка се втурнаха да пазарят, а пред първокласните магазини на Шанел и Луи Вюитон в Истанбул се извиха опашки, най-вече от араби, отбелязва Стандарт. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР