Еврозоната има нужда от общ бюджет, за да се увеличат

...
Еврозоната има нужда от общ бюджет, за да се увеличат
Коментари Харесай

Мартин Шулц: Eврозоната има нужда от общ бюджет

Еврозоната има потребност от общ бюджет, с цел да се усилят вложенията, а Германия би трябвало да бъде готова да направи повече в Европа, вероятно като усили финансовия си принос за блока. Това съобщи през днешния ден Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила, който е претендент на немските социалдемократи за канцлер на Германия на изборите през септември, заяви ДПА.

"Германия е велика страна. Германия обаче може да направи повече, " уточни Шулц в показания през днешния ден документ, представляващ проекта му за съвременна Германия и по-добра Европа в 10 точки.

Шулц, който е някогашен ръководител на Европейския парламент, съобщи, че страните отвън еврозоната не би трябвало да могат да постановат несъгласие върху по-нататъшната интеграция на единния европейски валутен съюз, а на тези, които подценяват солидарността по значими въпроси би трябвало да им бъдат наложени финансови наказания.

Шулц се надява да победи немския канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила на изборите на 24 септември, само че левоцентристката Германска социалдемократическа партия (ГСДП), която е част от ръководещата коалиция, стартира да изостава в изследванията на публичното мнение, откакто бе набрала скорост при номинацията на Шулц през януари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР