Евровотът е важен, защото европейската солидарност ни дават възможност да

...
Евровотът е важен, защото европейската солидарност ни дават възможност да
Коментари Харесай

Цветанов: Евровотът е важен, за да успеем да реализираме политиките на българското правителство

„ Евровотът е значим, тъй като европейската взаимност ни дават опция да осъществяваме политиките на българското държавно управление, а общините да се възползват от еврофинансирането, с цел да усъвършенстват инфраструктурата и да обезпечават на жителите по-добра среда за живот. “ Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на семинара „ Европа на кръстопът – провокации пред България преди евровота ”, който се организира в Банско с представители на всички партийни структури от Благоевградска област.

„ В края на годината можем да отчетем, че няма община, която да не е получила целеви средства. Това е резултат от положителната събираемост и от добре свършената работа на институциите и на държавното управление “, сподели Цветанов по време на форума, който се провежда от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Цветанов уточни, че България получава голям финансов запас в поддръжка на политиките, които прави страната и локалната власт. „ Положителни образци са общините в Благоевградска област, които се ръководят от кметове на ГЕРБ. Благоевград се трансформира в модел на осъществяване на Националната стратегия за енергийна успеваемост. Банско, Разлог, Сандански, Петрич и Симитли осъществиха планове, които дават добавена стойност за развиването на общините. Кметовете ни в Благоевградска област имат висока оценка от управлението на партията и ние стоим зад тях. Сега е значимо тези сполучливи кметове да предадат този модел и в другите общини ”, сподели още зам.-председателят на партията. Цветанов регистрира, че строителството на Автомагистрала „ Струма ” е план, който е от извънредно значение за развиването на района и за бизнеса.

„ Трябва да осъзнаем значимостта на това, което ни чака. Нашите съперници ще усилват опълчването, тъй като нямат различен потребен ход. Българска социалистическа партия не могат да имат сполучливо ръководство, потвърдили са го. Нека си спомним какво бе положението на Автомагистрала „ Струма ” при ръководството на Орешарски. Затова дано да дадем поддръжка за държавното управление и за парламентарното болшинство и да се подготвим за идните европейски и локални избори ”, сподели Цветанов. Той разяснява, че през идните месеци на национално равнище се възнамерява да се реализира серия от цивилен разговори под надпис " Европа - нашият дом ", която ще бъде извършена за усилване на разбирането на жителите за европейските политики. „ Важно е да чуем заетите в другите сектори, с цел да очертаем новостите в секторните политики. Само с положително взаимоотношение сред всички инститицуиии можем да реализираме високи резултати ”, акцентира Цветанов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР