Евровизия 2020 все пак ще влезе в домовете на феновете

...
Евровизия 2020 все пак ще влезе в домовете на феновете
Коментари Харесай

Евровизия подготвя специално студийно шоу за излъчване по телевизиите - slava.bg

Евровизия 2020 въпреки всичко ще влезе в домовете на почитателите тази година. Това оповестиха от Европейският съюз за радио и телевизия, като оповестиха, че приготвят особено студийно шоу, което да се излъчи на 16 май от участващите малките екрани. То няма да има спортен темперамент и ще продължи към два часа.

Водещи на събитието ще бъдат Шантал Янзен, Едсилиа Ромбли и Ян Смит, които щяха да водят и гранде събитието в Ротердам. Именно те ще бъдат позиционирани в студиото. В шоуто се чака да се включат актьори, които е трябвало да се качат на сцената на Евровизия 2020, само че и музиканти, които към този момент са спечелили благосклонностите на почитателите на песенния конкурс. От шоуто ще чуем, както песните, които трябваше да бъдат показани тази година, по този начин и класики от минали години на надпреварата. Участниците ще бъдат включвани от „ мястото, на което се намират в Европа “.

Шоуто ще носи името Europe Shine A Light, а от Европейският съюз за радио и телевизия предизвикват всички медии, които е трябвало да се включат в Евровизия 2020 да го излъчат в символ на обединяването на Стария континент. Някои от тях обаче към този момент оповестиха самостоятелното си програмиране за 16 май, което не включва въпросното шоу.

Преди дни съюзът оповести, че ще направи поредност от домашни концерти, като концепцията мощно прилича това, което оповестиха, че ще се случи в средата на идващия месец. Участници от тази и предходната година ще пеят своите песни и други класики от вкъщи си. Поредицата ще стартира да се излъчва този петък. Дали компилация от нея ще бъде събрана за излъчването на 16-и май или предаването ще допуска правенето на нови записи или включвания онлайн, към момента не излиза наяве.

Източник: Monitor
Снимка: Eurovisionworld
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР