Евровизия 2019 започна официално с представяне на участниците, предадоха световните

...
Евровизия 2019 започна официално с представяне на участниците, предадоха световните
Коментари Харесай

Евровизия 2019 започва, представиха участниците в Тел Авив

Евровизия 2019 стартира публично с показване на участниците, предадоха международните организации.
 
Тазгодишното издание на европейския песенен конкурс се организира в Тел Авив, Израел . Представителите на 41-те участващи страни минаха в неделя вечер по оранжевия килим на площад Хабима в центъра на града. България не взе участие в Евровизия 2019.

H Tάμτα " άνοιξε " το πορτοκαλί χαλί της Τελετής Έναρξης της Eurovision 2019
— Mad TV (@madtv) Причината килимът да бе оранжев, а не в обичайния за такива събития червен цвят, е, че точно оранжевото е цветът на логото на спонсора на Евровизия 2019 - израелския генеалогичен уебсайт Май Херитидж (MyHеritage).
 
В неделя отвори за необятната аудитория така наречен Село " Евровизия " в крайбрежния парк Чарлз Клор . През идната седмица то ще бъде сцена за осъществявания онлайн от израелски и задгранични артисти, измежду които проличава името на Мадона .

Muy comedidos en sus entrevistas, nervisoso pero elegantes hemos visto a los 4 presentadores de Eurovisión 2019 pisar la ¿Cómo crees que lo harán?
— eurovision-spain.com | PrePartyES (@eurospaincom) Самият конкурс Евровизия ще се организира в Експо центъра в Тел Авив от 12 до 18 май. Двата полуфинала ще се състоят във вторник и четвъртък, а финалът е в събота. Евровизия 2019 ще се организира при засилени ограничения за сигурност. Около 8000 израелски служители на реда ще бъдат ситуирани в Тел Авив, отбелязва ДПА.
 
Агенцията напомня, че състезанието ще се състои по-малко от две седмици след следващия изблик на принуждение сред Израел и палестински групировки от линията Газа. Около 700 ракети бяха изстреляни от анклава по Израел, убивайки четирима цивилни. При ответни израелски набези починаха 25 палестинци, измежду които 10 цивилни. Нито една делегация не се отхвърли от присъединяване в Евровизия 2019 макар апелите за протест от страна на деятели, отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР