“Еврото е смърт за българската икономика, обезценяват се доходите и

...
“Еврото е смърт за българската икономика, обезценяват се доходите и
Коментари Харесай

Протест на “Възраждане“ блокира движението пред Народното събрание

“Еврото е гибел за българската стопанска система, обезценяват се приходите и спестяванията, тъй като то ликвидира остатъчната българска самостоятелност и тъй като на процедура унищожава самостоятелното финансово състояние на България ”. Това съобщи за БГНЕС водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Партията провежда митинг против въвеждането на еврото, и с искане за опазване на българския лев. Протестът се организира пред Народното събрание.



“Огромното болшинство в България е срещу въвеждането на еврото, а това което се случва сега, е срещу волята на българите - нас ни анексират ”, съобщи още Костадинов.

" Сега сме пред Народното събрание, по-късно отиваме пред постройката на Европейска комисия, в случай че би трябвало и в Брюксел ще отидем, с цел да заявим ясно, че България няма да загуби своята самостоятелност, тя няма да допусне да бъде анексирана и някой различен да взема решения вместо нас. 45 години решенията бяха взимани от Москва вместо нас, не желаеме в този момент да бъдат взимани в Брюксел ”, посочи още той.

Съпартиецът му Стоян Таслаков пък разяснява, че не би трябвало страната ни да влиза в Еврозоната. “Преди седмици показахме отчет на Българска народна банка, който не беше публично доказан, само че се потвърди, че еврото носи единствено опасности и закани. Опасностите за стопанската система са доста и най-вероятно това ще е гибел за стопанската система ни ”, съобщи още Таслаков.



Протестиращият Чавдар Андреев пък акцентира, че българският лев е една от най-стабилните валути. “Моята процедура, само че и на мои близки хора, които са били в чужбина, знаят, че след влизането на еврото в техните страни народът е обеднял ”, означи той.

" Възраждане " и симпатизанти на партията стачкуват с табели “Не на еврото! ЕЦБ, ние избираме лв., ние избираме българския суверенитет ”!

Към момента митингът се организира спокойно.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР