Евроспорт ще излъчва по седем часа на ден от 1

...
Евроспорт ще излъчва по седем часа на ден от 1
Коментари Харесай

Снукърът се завръща в ефира на Евроспорт

Евроспорт ще излъчва по седем часа дневно от 1 до 11 юни, като началото на предаванията ще бъде в 17:00.

Световният първенец и №1 в ранглистата Джъд Тръмп и носителят на рекордните 36 ранкинг трофеи Рони О`Съливан (№6 в света) ще бъдат най-големите звезди в тазгодишното издание на Шампионската лига по снукър. Турнирът ще се организира от 1 до 11 юни в Милтън Кийнс и ще означи подновяването на професионалния сезон в английската игра, пресечен през март поради пандемията от ковид.

 Снукърът се завръща на 1 юни!
Това ще бъде първото непосредствено предаване в ефира на Евроспорт 1 от 15 март насам. Във всеки един от спортните дни, предаванията ще стартират в 17:00 и ще приключват към среднощ. В конкуренцията пред празни трибуни в зала " Маршал Арина " ще играят общо 64 състезатели, разграничени в 16 групи по четирима. Освен Тръмп и О`Съливан присъединяване са декларирали още осем представители на Топ 16 - Нийл Робъртсън (№2), Марк Алън (№5), Марк Селби (№7), Кайрън Уилсън (№8), Дейвид Гилбърт (№11), Джак Лисовски (№12), Стюърт Бингам (№13) и Бари Хоукинс (№15).

 Рони О'Съливан ще взе участие в първия снукър шампионат след карантината
Регламентът планува играчите във всяка група да се срещнат по един път всеки против всеки в границите на един ден. Мачовете ще се състоят от най-много 4 фрейма, като за победа ще се дават 3 т., а при тъждество ще се начислява по 1 т. на двамата. Крайният победител в групата ще се класира за втората фаза, в която ще бъдат образувани нови четири потока по четирима. Победителите от тях ще се съберат във крайна група за лъчение на първенец.

Общият награден фонд е 218 000 паунда, като първенецът ще получи чек за 30 000. Освен това спечелилият в Шампионската лига ще има обезпечено място в шампионата " Шампион на първенците ", плануван за ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР