Евроспорт направи един от традиционните си анализи в края на

...
Евроспорт направи един от традиционните си анализи в края на
Коментари Харесай

Специалистите казаха тежката си дума за Гришо: През 2019 година не го чакайте...

Евроспорт направи един от обичайните си разбори в края на сезона. Журналистите Кевин Коусън и Дан Куаръл направиха осем извода от 2018 година, като показаха, че Новак Джокович продължава да е любимец следващата година макар провалянето от Александър Зверев. За германеца пък считат, че 2019 година ще даде отговор на упоритостите му на шампионати от Шлема.

Анализът на Евроспорт включва и първата ни ракета Григор Димитров:

„ Димитров и Тийм би трябвало да създадат решителната крачка през 2019 година

Всяка година се чака доста от Григор Димитров и Доминик Тийм. Преди всеки сезон се предвижда огромен пробив. Тийм впечатли с достигането до финала на Ролан Гарос, само че никой от двамата не завоюва купа от Големия шлем.

25-годишният Тийм е с две години по-малък от Димитров, само че и двамата не съумяха да разклатят господстващото трио в мъжкия тенис. Няма изгледи да го създадат и през 2019 година

Димитров разполага с гений, с който наподобява, че печеленето на „ мейджър “ е въпрос на условност – това обаче стартира да е все по-трудно осъществимо. Триумфът в Лондон през предходната година допусна, че 27-годишният тенисист най-сетне е намерил мястото си на огромната сцена, само че сезон 2018 разочарова.

Предсезоннната подготовка ще е от сериозно значение, с цел да може Григор да реализира освен това от 1/2-финал на шампионат от Големия шлем. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР