Евроскептицизмът е „вкоренен“ в британците, смята бившият британски премиер Тони

...
Евроскептицизмът е „вкоренен“ в британците, смята бившият британски премиер Тони
Коментари Харесай

Тони Блеър: Евроскептицизмът е „вкоренен“ в британците

Евроскептицизмът е „ затвърден “ в британците, счита някогашният английски министър председател Тони Блеър, представен от британския закостенял вестник Daily Express.

Блеър е декларирал, че първичният отвод на Англия да се причисли към Европейския съюз при неговото основаване е „ вкоренил “ евроскептицизма у британците. Бившият министър-председател твърди, че " би могъл да направи повече ", с цел да накара британците да видят, че участието в Европейския съюз е " нужна " част от мястото на Англия в актуалния свят.

Говорейки на Пред Радио 4 на BBC, Блеър съобщи: " Обществото постоянно е било разграничено на две за Европа “. " Искам да кажа, още през цялото време взехме решение да не се присъединим, което съгласно мен е повода, заради която скептицизмът за Европа стана толкоз затвърден “, прибавя Блеър. Бившият министър-председател непрестанно приканва английския народ да организира втори референдум за окончателната договорка с Европейски Съюз при Брекзит, без значение от гласуването на 17,4 милиона британци да изоставен Европейски Съюз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР