Евроскептичните партии могат да увеличат влиянието си в европарламента с

...
Евроскептичните партии могат да увеличат влиянието си в европарламента с
Коментари Харесай

Белгийска партия държи фондацията на Стив Банън в Брюксел

Евроскептичните партии могат да усилят въздействието си в европарламента с над 60 % през евроизборите следващата година. Това се споделя в разбор на Ройтерс, изработен въз основа на данни от настоящи сондажи в държавите-членки. Анализът се появява в миг, когато някогашният консултант на президента Тръмп - Стив Банън стартира своя европейски план - " Движението за дясно популистко обединяване в Европа ". Всъщност Банън употребява едноименна фондация, учредена от белгиец в Брюксел, два месеца след изборната победа на Доналд Тръмп. За първото лице на плана на Банън в Европа.

Бившият пълководец на Тръмп - Стив Банън желае да провокира гражданска война в Европа. Като сплоти всички извънредно десни партии, с цел да имат по-голямо въздействие в идващия Европарламент. В момента евроскептичните и популистки обединения в него са разграничени в три групи.

Революцията на Банън стартира от Брюксел.
 Бивш консултант на Тръмп прави фондация, задачата му са евроизборите Бивш консултант на Тръмп прави фондация, задачата му са евроизборите
Бившият основен пълководец консултант на американския президент Доналд Тръмп Стив Банън ще прави фондация, която да оглави дяснопопулистка гражданска война в Европ...

Първото лице на неговото " Движение " е Михаел Модрикамен - брюкселски юрист и създател на валонската популистка Народна партия. Тя има един народен представител в белгийския парламент и към 4 % поддръжка след валонците. Банън се е пробва да притегли и доста по-популярните фламандски националисти от Фламандски интерес, само че към този момент безрезултатно. Амбицията на Банън и Модрикамен е освен за евродепутати, а и за министър председатели и блок от съюзнически държавни управления.
Михаел Модрикамен - създател на " Движението ": Целта на " Движението " е да събере евроскептичните обединения, които процъфтяват в Европа и да направи връзката със протичащото се в Съединени американски щати към президента Тръмп и господин Банън, да е обединител и глас на безгласните, а също да обезпечи инструментариум и експертиза от господин Банън, той оказа помощ за избирането на Доналд Тръмп макар компликациите.  Скандал сред Тръмп и някогашния му основен консултант Стивън Банън Скандал сред Тръмп и някогашния му основен консултант Стивън Банън
Американският президент разпусна анкетната комисията за следствие на измами с гласуването на изборите през 2016 година Тръмп твърдеше, че до 5 милиона година..

За Модрикамен главните полезности са националният суверенитет, прекъсването на миграцията и битката с радикалния ислям. Според него расистки и антисемитски партии нямат място при тях. Целта е да се привлекат по-големи десни и крайнодесни обединения като ръководещите партии в Унгария, Италия, Полша и Австрия. Модрикамен отхвърля " Движението " да получава финансиране от Русия. Но счита, че Европа би трябвало да търси повече допирни точни с Москва, изключително в битката против радикалния ислям.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР