„Еврошанс предизвика бурни емоции в пунктовете на „Евробет, след като

...
„Еврошанс предизвика бурни емоции в пунктовете на „Евробет, след като
Коментари Харесай

Големи печалби и силни емоции в пунктовете на „Евробет“

„ Еврошанс " провокира бурни страсти в пунктовете на „ Евробет ", откакто донесе луксозни облаги на играчите с шанс.
Сред огромните щастливци се подрежда гражданин на Харманли, който единствено след едно изтегляне време и 9 от 10 познати цифри, се оказва с печеливш ваучър, който му носи 10 000 лв..
Супер ценител от Тутракан също прави безупречна прогноза за 6 цифри в играта и завоюва четирицифрената сума от 8 000 лв..
Истински гений на късметлия показва и Христина Тумбева от Костандово. Правилният избор на 8 цифри и залогът от 60 стотинки ѝ носят облагата от 7 200 лв..
Самоковецът Кирил Тинев е различен топ ценител. Той отгатва 8 цифри, които в композиция със залог от 50 стотинки, му носят тъкмо 6 000 лв.. Още две облаги по 6 000 лв. зарадваха играчи от Тутракан и София.
Пламен Найденов от Чипровци също бележи триумф и отнася 5 000 лв., откакто в печелившия си ваучър маркира 7 цифри, на които залага 1 лев. Два чека по 5 000 лв. зарадваха и играчи от Кърджали и Варна. „ Ефектът Еврошанс " още се усеща в Тръстеник, Глогово, Велики Преслав, София и Казичене, където паднаха облаги по 4 000 лв..
30 стотинки донесоха триумф и на двама участници от Кърджали и София и те завоюваха по 3 600 лв. от обичаната игра.
Тегленията на играта „ Еврошанс " можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР