„Еврошанс е играта, която не спира да създава емоции в

...
„Еврошанс е играта, която не спира да създава емоции в
Коментари Харесай

Две печалби по 10 000 лева от играта „Еврошанс“

„ Еврошанс " е играта, която не стопира да основава страсти в пунктовете на „ Евробет ".
Сред късметлиите е Миглена Димитрова, чиято персонална история към този момент е дефинитивно обвързвана с „ Еврошанс ". Младата жена осъществя познатата за мнозина композиция „ 10 от 10 с 10 = 10 000 ". Иначе казано - тя познава 10 от 10 цифри, на които залага 10 стотинки и печели 10 000 лв.. Със сигурност 10 към този момент се трансформира в обичаното число на Миглена.
„ Майка ми също играе „ Еврошанс ". Точно тя ми сподели играта и в този момент се радва за облагата даже повече от мен. ", споделя Миглена.
Слънцето към този момент грее по-силно над Казичене, където живее 38-годишният Петко Вачев. Той също сграбчи страхотните 10 000 лв. от „ Еврошанс ". Печалбата на Петко идва откакто познава 7 от 7 цифри и със залог от 2 лв. непосредствено изравнява попадението си с това на Миглена. Късметлията има вяра, че няма нищо инцидентно, тъй като седмица по-рано, Петко сънувал тъкмо тези седем цифри и почнал да играе с тях.
„ Знаех, че ще ми донесат триумф и доста се веселя, че се оказах прав. ", споделя още той.
Тегленията на играта „ Еврошанс " можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР