Европредседателство, протести, блокирана София, засилена охрана. Така премина официалното откриване

...
Европредседателство, протести, блокирана София, засилена охрана. Така премина официалното откриване
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСБОП разнищи разстрела посред бял ден, шесторното убийство и проблемите в МВР!

Европредседателство, митинги, блокирана София, засилена защита. Така мина формалното разкриване на българското европредседателство в Народния спектакъл нощес. Според някогашният началник на НСБОП ген. Кирил Радев засилените ограничения за сигурност са нещо безусловно обикновено, само че ние просто не сме привикнали.

По мотив сигналите за бомби, които затварят за часове Летище София, генералът съобщи, че всеки един сигнал се ревизира, само че от един или два мъчно може да се направи извод за международна интрига. Все отново той съобщи, че хората би трябвало да бъдат бдителни и, в случай че видят, зарязан багаж, да алармират.

По мотив убийството на предприемача Петър Христов единствено дни преди откриването на европредседателството, ген. Радев е безапелационен: “Става дума за следващото поръчково ликвидиране. Мисля, че става дума за стопански ползи, само че моментът може би е селекциониран. Много мъчно се разкриват такива закононарушения, тъй като механизмът е напълно друг от случая в Нови Искър, например”.

По мотив шесторното ликвидиране генералът не скри, че има дълбоки проблеми в системата на Министерство на вътрешните работи, откакто повече от 9 години Росен Ангелов е бил разгласен за търсене и най-после казусът завършва с шест натрупа.

Бившият началник на НСБОП разкритикува Министерство на вътрешните работи синдикатите, поради непрофесионалното им отношение във връзка вчерашния митинг. “Както сподели министър председателят, тези пари ще се дадат, само че ще потънат”, безапелационен е той, написа ПИК.

Ген. Кирил Радев съобщи, че би трябвало да се направи проверка на силовите чиновници, защото има хора, които работят 20 години в системата, а не са свършили работа и за 100 лв..
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР