Европейците ще намерят интелигентни решения“, които ще им позволят да

...
Европейците ще намерят интелигентни решения“, които ще им позволят да
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Ще се намерят „интелигентни решения” за летните отпуски

Европейците ще намерят „ интелигентни решения “, които ще им разрешат да отидат на отмора, макар пандемията на ковид, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

„ Мисля, че ще намерим интелигентни решения за летни почивки. Може би ще е малко по-различно, с други хигиенични ограничения и малко повече физическа отдалеченост, само че ще бъде впечатляващо да забележим, че ще намерим решение ”, сподели Фон дер Лайен в изявление.

Тя сподели, че е добре страните от Европейски Съюз да стартират да отстраняват ограничаващи ограничения, само че предизвести, че държавните управления би трябвало да работят деликатно, „ малко по малко и постоянно с нараснало внимание “.

" Трудно е да се планува какъв ще бъде идващият месец, само че виждам, че започваме да се научаваме да живеем с вируса ", сподели Фон дер Лайен и добави, че е впечатлен от решенията за урегулиране на работата на няколко стопански бранша.

Относно отговора на Европейски Съюз на пандемията Фон дер Лайен призна, че при започване на рецесията имало „ сериозни моменти “, само че добави, че „ след няколко дни страните осъзнаха, че не могат да го ръководят независимо “, след което координацията се усъвършенства. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР