Европейците са голяма и невероятно важна част от нашата глобална

...
Европейците са голяма и невероятно важна част от нашата глобална
Коментари Харесай

Зукърбърг: Допуснахме грешки и се извинявам

Европейците са огромна и необикновено значима част от нашата световна общественост. Много от полезностите им, са полезностите, които споделяме: от правата на индивида до технологията с целия капацитет, който тя носи.

 Снимка 358131
Източник:

Това ще съобщи изпълнителния шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг по време на чуването си пред Европейския парламент, което ще се състои през днешния ден. Извадки от изявлението му бяха оповестени в медиите.

За да осъзнаем този капацитет, би трябвало да превърнем технологията в действие за положително. С разрастването на Фейсбук, помогнахме да се поддържа връзка сред хората.

След неотдавнашните терористични офанзиви в Берлин, Париж, Лондон и тук в Брюксел десетки хиляди хора са употребявали предоставената от нас опция, с цел да могат приятелите и фамилията им да знаят, че са в сигурност.

Бежанците , които идват в Европа, също употребяват Фейсбук, с цел да поддържат връзка с околните си у дома и да намерят нови общности тук.

Също по този начин от 18 милиона дребни предприятия в Европа, които употребяват Фейсбук през днешния ден, съвсем половината декларират, че са наели повече хора вследствие на това.

In less than half an hour, follow the discussion between Фейсбук CEO Mark Zuckerberg, President Antonio Tajani and the political group leaders ➡ https://t.co/yfMrBDClUj pic.twitter.com/XUVzkjWvGE
— European Parliament (@Europarl_EN) May 22, 2018

Но през последните няколко години стана ясно, че не сме създали задоволително, с цел да предотвратим потреблението и за вреди , призна още Зукърбърг. Независимо дали става дума за подправени вести, задгранична интервенция в избори или за разработчици, които злоупотребяват с информация, не се съобразихме и с нашите отговорности. Това беше неточност и скърбя.

Ще лишават време всички промени, които би трябвало да създадем. Но съм склонен да го направя и да направя нужните обилни вложения, с цел да запазя хората в сигурност. Например, удвояваме броя на хората, работещи по сигурност и сигурност на повече от 20 000 души до края на тази година . Над вложенията, които вършим в други области, чакам, че това ще окаже доста въздействие върху нашата доходност. Но желая да бъда явен: задържането на хората постоянно е по-важно от увеличението на облагите ни.

Ние сме ангажирани с Европа, увери Зукърбърг. В Ирландия е нашият европейски щаб. В Лондон - нашият максимален инженерингов екип отвън САЩ; в Париж е нашата лаборатория за проучване на неестествен интелект; ние също по този начин разполагаме с центрове за данни в Швеция, Ирландия и Дания, които ще бъдат отворени през 2020 година. До края на 2018 година Фейсбук ще назначи 10 000 души в 12 европейски града от над 7 000 през днешния ден. Ние ще продължим да влагаме. Например, ние се ангажирахме да осигурим до 2020 година един милион души и дребни предприятия с образование по цифрови умения.

Основният ми приоритет постоянно е бил нашата обществена задача да свързваме хората, като им оказваме помощ да построяват общности и да сплотяват света.

 Изслушването на Марк Зукърбърг пред Екологичен потенциал ще се предава директно
Изслушването на Марк Зукърбърг пред Екологичен потенциал ще се предава директно

Зукърбърг е приел поканата на Антонио Таяни да приказва публично…

Вярвам надълбоко в това, което правехме. Когато се оправяме с тези провокации, знам, че ще погледнем обратно и ще забележим по какъв начин хората да се свързват и да дадат на хората повече глас като позитивна мощ тук в Европа и по света, съобщи още той.

Председателят на Народното събрание Антонио Таяни заяви по-рано, че Зукърбърг ще даде показания пред Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE) , с цел да " обясни въпроси, свързани с потреблението на персонални данни ".

На 1 май английска парламентарна комисия разгласи, че Зукърбърг ще бъде заставен да свидетелства, в случай че стъпи на територията на Обединеното кралство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР