Европейците, изправени пред задаващата се енергийна криза, резервират хотели и

...
Европейците, изправени пред задаващата се енергийна криза, резервират хотели и
Коментари Харесай

Европейци масово се канят да изкарат скъпата зима в тази наша съседска държава

Европейците, изправени пред задаващата се енергийна рецесия, резервират хотели и жилища в Турция, с цел да прекарат студените месеци  в южната страна.

Руската инвазия в Украйна докара до внезапен скок на цените на електрическата енергия и газа, до момента в който държавните управления постановат правила за понижаване на потреблението на сила. Страхувайки се, че обстановката може да се утежни още повече през идващите месеци, европейците кроят проекти за настаняване в Турция.

" След като Русия спря доставките на газ за Европа, хората обмислят да прекарат зимата в Турция, те към този момент вършат резервации ", сподели пред Hurriyet Daily Ферман Адемхан от Асоциацията на анадолските туристически админи.
 Британските заводи са изправени пред най-мрачната зима от 70-те години на предишния век
Британските заводи са изправени пред най-мрачната зима от 70-те години на предишния век

Прекъсванията в електрозахранването също може да зачестят

" Тази зима евентуално ще бъде добър сезон за хотелиерите. Европейци и хора от Англия наемат къщи за три месеца. Те ще могат да си разрешат дълъг и прелестен престой в Турция с парите, които другояче биха похарчили за сметки за електричество и газ ", сподели той и добави, че зимните месеци може да предложат големи благоприятни условия за туристическата промишленост.

Хората от туристическата промишленост се надяват, че това може да е най-натовареният зимен сезон за Турция. Хотелиерите и туристическите компании в Турция разискват вероятностите за привличане на гости, изключително пенсионери.
 Големите банки в Европа се приготвят за тежка зима с
Големите банки в Европа се приготвят за тежка зима с " енергийни дажби "

Финансовите институции се притесняват от прекъсване на електричеството и взимат ограничения

Германия, Обединеното кралство, Холандия, Белгия и скандинавските страни ще бъдат главните пазари на радара на туристическата промишленост тази зима, считат от сектора, отбелязвайки, че ранните резервации потвърждават техните упования.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР