Европейското турне на Бионсе и Джей Зи On The Run

...
Европейското турне на Бионсе и Джей Зи On The Run
Коментари Харесай

Бионсе се надупи заради технически гаф с „летяща сцена”

Европейското турне на Бионсе и Джей Зи „ On The Run II ” продължава с цялостна мощ. В началото на месеца те изнесоха концерт в полската столица Варшава . Шоуто там обаче поп дивата ще запомни освен с екзалтираната аудитория.

По време на едно от осъществяванията й, в което звездата дивата е качена на летяща сцена , оборудването блокирало . Така Бионсе останала „ блокирана ” във въздуха. Първоначално стъписани от гафа, хора от екипа й бързо донесли стълба, по която звездата да слезе.
Beyonce Got Stuck On A Floating Stage After It Broke Down
— MaybachMedia.com Ⓜ️ (@maybachmedia)

На видео, което нейни фенове разпространиха в интернет, се вижда по какъв начин театрални служащи я убеждават да слезе по нея. Чува се по какъв начин почитателите й от самото начало я поддържат и скандират името й.

Самата Бионсе обаче, очевидно смутена от създалата се обстановка, дълго се суети преди да „ вирне дупето си ” и да слезе по стълбата.

Когато стъпила на „ твърда земя ”, поп певицата траяла шоуто си все едно нищо не е било. Звездното семейство започва турнето си „ On The Run II ” на 6 юни в столицата на Уелс Кардиф. Последният им европейски концерт ще бъде на 17 юли в Ница. След едноседмична отмора - от 25 юли, двойката продължава със северноамериканската част на турнето, като последният им концерт от тази обиколка ще бъде на 4 октомври в Сиатъл.
Beyonce left stranded and has to be rescued with a ladder after flying stage malfunctions on tour
— Beyoncé Updates (@yonce_updates) Бионсе и Джей Зи бяха в полската столица дружно с 6-годишната си щерка Блу Айви и едногодишните близнаци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР