Европейското турне на Бионсе и Джей Зи On The Run

Европейското турне на Бионсе и Джей Зи On The Run ...

Бионсе се надупи заради технически гаф с „летяща сцена”.

Европейското турне на Бионсе и Джей Зи „On The Run II” продължава с пълна сила. В началото на месеца те изнесоха концерт в полската столица Варшава. Шоуто там обаче поп дивата ще запомни не само с екзалтираната публика.

По време на едно от изпълненията й, в което звездата дивата е качена на летяща сцена, съоръжението блокирало. Така Бионсе останала „блокирана” във въздуха. Първоначално стъписани от гафа, хора от екипа й бързо донесли стълба, по която звездата да слезе.
Beyonce Got Stuck On A Floating Stage After It Broke Down
— MaybachMedia.com Ⓜ️ (@maybachmedia)

На видео, което нейни почитатели разпространиха в интернет, се вижда как сценични работници я убеждават да слезе по нея. Чува се как феновете й през цялото време я подкрепят и скандират името й.

Самата Бионсе обаче, видимо смутена от създалата се ситуация, дълго се суети преди да „вирне дупето си” и да слезе по стълбата.

Когато стъпила на „твърда земя”, поп певицата продължила шоуто си все едно нищо не е било. Звездното семейство стартира турнето си „On The Run II” на 6 юни в столицата на Уелс Кардиф. Последният им европейски концерт ще бъде на 17 юли в Ница. След едноседмична почивка - от 25 юли, двойката продължава със северноамериканската част на турнето, като последният им концерт от тази обиколка ще бъде на 4 октомври в Сиатъл.
Beyonce left stranded and has to be rescued with a ladder after flying stage malfunctions on tour
— Beyoncé Updates (@yonce_updates) Бионсе и Джей Зи бяха в полската столица заедно с 6-годишната си дъщеря Блу Айви и едногодишните близнаци.

Източник: dariknews.bg