Европейското съфинансиране на програмите за активен надзор, наука и превенция

...
Европейското съфинансиране на програмите за активен надзор, наука и превенция
Коментари Харесай

Танева: Европейското съфинансиране на програмите за активен надзор, наука и превенция за АЧС не трябва да се намаляват

Европейското съфинансиране на стратегиите за деен контрол, просвета и предварителна защита за АЧС не би трябвало да се понижават. Това съобщи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри на съвещание на Съвета на Европейски Съюз по земеделие и риболовство в Брюксел. По думите й, точно те са най-важни за ранното разкриване и диагностициране на болестта, както и за понижаване на вредите от зараждащи огнища по-късно.

"По отношение на финансовата част е добре да се намерения за корелация сред компенсациите в следствие, или респективно за тяхното съфинансиране ", сподели още министър Танева. Тя насочи рекомендация към Европейска комисия за правене на справочник или различен нормативен акт, с който цялата експертиза на Европейски Съюз и международната просвета да бъдат имплементирани във високи стандарти за биосигурност.

Десислава Танева: Правим нова и настояща таксация за дивеча

Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри акцентира, че провелата се Международна конференция за АЧС в границите на Зелена седмица 2020 в Берлин, е била доста потребна, изключително за засегнатите от болестта страни. Министър Танева посочи и положителното съдействие на България с Европейска комисия по отношение на бързата реакция за всеки един проблем, по който страната ни е изисквала мнение или помощ на място.

По време на днешното съвещание бяха регистрирани резултатите от Международната конференция на високо ниво "Бъдещето на международното произвеждане на свинско месо в изискванията на опасност от АЧС ", която се организира в Берлин, Германия. Страните-членки акцентираха нуждата от световна тактика, както и от целеви акции за осведоменост на обществото, с цел да бъдат лимитирани вредите от заболяването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР