Европейското подразделение на Nissan разпространи допълнителни подробности за обновената и модернизирана версия

...
Европейското подразделение на Nissan
разпространи допълнителни подробности
за обновената и модернизирана версия
Коментари Харесай

Nissan с още подробности за обновената Navara

Европейското поделение на Nissan разпространи спомагателни подробности за обновената и осъвременена версия на хитовия пикап Navara, поръчки за който вече се одобряват.

Основните акценти при многофункционалния автомобил попадат върху още по-сериозните благоприятни условия с обновено и усъвършенствано окачване, както и увеличена товароносимост, по-добрата свързаност с новата бордова мултимедийна и инфокомуникационна система NissanConnect с 8-инчов екран, както и не на последно място, по-висока ефективност с отговарящи на стандарта Euro6D-temp двигател в композиция с напълно нова шестстепенна механична предавателна кутия.

От Nissan разясняват, че с измененията по окачването, пикапът Navara дава обещание да предложи още по-добро пътно държание, както и усъвършенстван комфорт за лидера и неговите пасажери. По-високо равнище на безопасност е реализирано чрез въвеждането в серийното съоръжение на колата с по-големи предни и задни дискови спирачни апарати, както и на система за подпомагане на тегленото на ремарке, интелигентен спирачен помощник, система за видеонаблюдение към цялото превозно средство и други. Също така всеки един от представителите на модела идва с петгодишна или 160 000 километра заводска гаранция.

Двигателят на Navara е разполагаем в две мощности версии, като клиентите могат да избират сред модификации със 163 и 190 конски сили, като базовият вариант обещава нарастване в максималната стойност на въртящия миг до 425 Нм.

Версията King Cab на обновената Navara идва с увеличение в товароносимостта си от 55 до 95 кг според от модификацията, като общата достига внушителните 1165 кг. При Double Cab увеличението е от 54 до 114 кг за общ показател от 1115 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР