Европейското подразделение на Nissan разкри подробности за новата версия на специално доработената

...
Европейското подразделение на Nissan
разкри подробности за новата версия на
специално доработената
Коментари Харесай

Nissan обнови екстремната Navara OFF-ROADER AT32

Европейското поделение на Nissan разкри детайлности за новата версия на специално доработената офроуд версия на хитовата си Navara, наречена Navara OFF-ROADER AT32.

Основните промени при новата версия на Navara OFF-ROADER AT32 са свързани с повишаването на горивната изгодност на екстремния пикап, консолидираното на допълнителна пълна алуминиева отбрана по цялата дължина на пода, въвеждането на нови гуми, усъвършенстването на окачването, новите вежди на калниците и други.

Подобно на си, новата версия на Navara OFF-ROADER AT32 е съвместна разработка на Nissan и офроуд специалиста Arctic Trucks, а в оборудването й могат да бъдат включени и нови специфични гуми Nokian, които спомагат освен за комфорта, без да се жертва офроуд представянето, само че и подобряват горивната изгодност на пикапа.

За почитателите на още по-екстремното изживяване отвън пътя, от Nissan и Arctic Trucks са предвидили опция за поръчката на шнорхел за мотора, който увеличава възможностите на автомобила да атакува водни трудности с дълбочина от 800 мм.

Nissan Navara OFF-ROADER AT32, който ще бъде пуснат в продажба в Европа през февруари, идва с редица системи за повишение на безопасността, включително система за подпомагане на потеглянето и спускането по надолнище, умна спирачна система, система за видео наблюдение около цялото транспортно средство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР