Европейското подразделение на Hyundai обяви, че моделът Tucson е бил избран

...
Европейското подразделение на Hyundai
обяви, че моделът Tucson е бил избран
Коментари Харесай

Hyundai Tucson e най-добрата семейна вносна кола на Германия

Европейското поделение на Hyundai обяви, че моделът Tucson е бил определен за победител в категорията Най-добър вносен семеен автомобил на Германия в годишния конкурс на Bild am Sonntag.

Това е второто отличие, което получава Hyundai Tucson от читателите на влиятелния Bild am Sonntag, като през тази година е съумял да се докаже измежду 16 други международни номинации.

"Hyundai Tucson убеди читателите на Bild am Sonntag в своите шир, еластичност, безопасност на придвижването и интеграция на мобилни телефони ", разясняват главният редактор на Bild Group Том Дрешлер. "Сред финалистите, Tucson и единственият, който предлага петгодишна гаранция ".

От Hyundai споделят и забавни подробности относно пазарното показване на Tucson в Германия. През първите пет месеца на 2019-а, реализацията на модела е достигнала ниво от над 11 000 единици, трансформирайки го в един от най-популярните SUV коли на местния пазар. Само през май, от марката отчитат към 2600 продажби, което е с почти 43% повече в съпоставяне със същия месец на 2018 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР