Европейското подразделение на FORD обяви, че компанията поставя началото на тестова програма

...
Европейското подразделение на FORD обяви,
че компанията поставя началото на
тестова програма
Коментари Харесай

FORD стартира клиентски изпитания на новия електрически E-Transit

Европейското поделение на FORD разгласи, че компанията слага началото на тестова стратегия с евентуални клиенти на напълно новия и 100% електрически E-Transit ван и неговата шаси-кабина версия.

От FORD споделят, че прототипни версии на ще бъдат добавени към функциониращи флотилии на няколко основни компании, в това число супермаркети, компании за доставки по домовете, пощенски служби и други, опериращи на територията на Германия, Норвегия и Англия.

" "Изпитанията в действителни условия са важна стъпка в нашето пътешестване по лансирането на напълно електрическия E‑Transit и това ще ни даде още по-добра представа за това, по какъв начин да помогнем на клиентите ни от разнообразни промишлености да повишат своята работливост с помощта на задвижване с нулеви излъчвания ", коментира Андрю Мотрам, шеф-инженер на програмата E‑Transit.

Изпитанията в действителни пътни условия от реални евентуални клиенти, които ще стартират през лятото на тази година, са една от последните стъпки преди въвеждането на пазара на E‑Transit, който се очаква да се трансформира в част от ежедневието ни през пролеттта на следващата година.

В тестванията ще бъдат включени както представители на класическото купе E‑Transit, по този начин и негови шаси-кабина версии, в това число хладилни камиони, товарни и други характерни осъществявания на товарното поделение.

Електрическият E‑Transit се чака да предложи мощ от до 200 кВт, а свободният пробег ще бъде до 350 километра (WLTP стандарт). Търговските електромобили ще разполагат със специфичен ECO режим на работа, функционалност за подготовка за потегляне Scheduled Pre-Conditioning, бордова инфо-комуникацинна и мултимедийна система SYNC 4 с опция за обновяване на софтуера по въздуха и други.

От Ford споделят, че съгласно упованията им, разходите по обслужването на E‑Transit ще бъдат с към 40% по-ниски в съпоставяне със съответния му вид с мотор с вътрешно горене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР