Европейското подразделение на Ford обяви, че изцяло новото и първо по

...
Европейското подразделение на Ford обяви,
че изцяло новото и първо по
Коментари Харесай

Електрическият Mustang Mach-E ще се обновява по въздуха

Европейското поделение на Ford разгласи, че напълно новото и първо по рода си 100% електрическо пазарно предложение на марката- SUV модела Mustang Mach-E, ще бъде оборудван със система за обновява на бордовата система по въздуха (over-the-air). Освен в допълнение улеснение за потребителите, тази система ще гарантира възможно най-високата сигурност на автомобила.

От Ford споделят, че за разлика от някои автомобилни производители, които изискват клиентите да оставят автомобилите си стационарни в процеса на обновяването на бордовата система, новата технологията при дава обещание сваляне на главните данни за заден декор, а самото обновяване всекидневно завършва в рамките на 2 минути.

"Красотата на Mustang Mach-E е тази, че това, което изживяват нашите клиенти през първия ден е единствено началото- той ще еволюира, с цел да прибавя нови функционалности и възможности във времето ", споделя Джон Вангелов, управител съгласуваност на Ford Motor Company. "Нашите умни over-the-air обновления минимизират времето за престой чрез изключителон бърза активация и гарантират, че вашият Mustang Mach-E винаги става по-добър, даже когато спите ".

Почти всички компютърни модули на Mustang Mach-E можат да бъдат обновявани безжично, което значи, че Ford може да надгражда базата на автомобила, както и да добавя нови функционалности, които първоначално не са били на разположение на клиентите. От компанията анонсират съко по този начин, че част от инсталационните процеси могат да бъдат автоматизирани- по прелиминарен часови график.

От Ford споделят, че първата фаза обновления за Mustang Mach-E се чака да бъде пусната до 6 месеца след началото на доставките на Mustang Mach-E, като собствениците ще получат уведомление с описание в детайлности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР