Европейското първенство по художествена гимнастика ще се проведе от 26

...
Европейското първенство по художествена гимнастика ще се проведе от 26
Коментари Харесай

Насрочиха за ноември Европейското по художествена гимнастика

Европейското състезание по художествена гимнастика ще се организира от 26 до 29 ноември в Киев (Украйна), оповестиха от пресслужбата на eвропейската централа. Форумът трябваше да се състои от 21 до 24 май, само че бе отсрочен поради пандемията от ковид.

Европейският шампионат по спортна гимнастика за мъже също ще има издание през тази година, планувано от 9 до 13 декември в Баку (Азербайджан). Той ще бъде последван от европейското по спортна гимнастика за дами от 17 до 20 декември. 

Форматът на европейските шампионати остава същият като в началото планувания, в това число местата, които обезпечават олимпийски квоти.

" В момента считаме, че е допустимо да се провеждат тези събития през есента. Европейската гимнастика обаче ще продължи да прави оценка обстановката през идващите месеци. Ако обстановката на покъсна дата към този момент не се смята за задоволително безвредна, ние ще реагираме. Здравето на гимнастиците, треньорите, феновете остава главната ни грижа ", разяснява президентът на европейската гимнастика Фарид Гайбов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР