Европейското командване на САЩ (USEUCOM) провежда учение със сръбската армия,

...
Европейското командване на САЩ (USEUCOM) провежда учение със сръбската армия,
Коментари Харесай

Съвместно учение на Европейското командване на САЩ и сръбската армия се провежда в Сърбия

Европейското командване на Съединени американски щати (USEUCOM) организира обучение със сръбската войска, като фокусът на учението е търсене и избавяне благодарение на хеликоптери, написа сръбското издание " Политика ".

Учението в Сърбия продължава от 7 до 11 август, посочи Европейското командване на САЩ  за " Гласът на Америка ".

Този ангажимент е част от продължаващото съдействие на Сърбия с американските сили, което е особено отдадено на трупането на професионален опит при действието и планирането на интервенции за търсене и избавяне с хеликоптер, което планува потребление на съвременна техника, намиране и изтегляне на хора от труднодостъпни терени при всевъзможни метеорологични условия, се показва в писмения отговор на Военното командване на Съединени американски щати в Европа до Гласът на Америка.

В учението вземат участие представители на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Европа, членове на 31-во изтребително крило на 56-та избавителна ескадрила, чиято централа е в базата Авиано, Италия, и 119-та смесена хеликоптерна ескадрила от 98-ма авиационна бригада на сръбската войска.

Като част от това съдействие делегация на Европейското командване на Съединени американски щати е на публично посещаване тази седмица на военновъздушните сили на сръбската войска, оповестиха по-рано от министерството на защитата на Сърбия.

По време на визитата ще бъдат разисквани основни въпроси за безвредното и дейно осъществяване на търсене и избавяне в бойни условия и опцията за по-голямо съдействие сред военновъздушните сили на Сърбия и Съединени американски щати в тази област, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР