Европейският шампион за 2013 година, двукратен носител на титлата във

...
Европейският шампион за 2013 година, двукратен носител на титлата във
Коментари Харесай

Алексей Спиридонов: Хора всеки ден умират и без коронавирус! Това е някаква клоунада

Европейският първенец за 2013 година, повторен притежател на купата във Волейболната лига на нациите Алексей Спиридонов напусна съветския клуб Урал, за който играе от 2019 година. Агентът на играча Дмитрий Резванов съобщи в изявление за ТАСС, че в този момент обмислят разновидности, само че в това време отхвърли информацията за възможен трансфер на клиента си в полския Гданск.

Алексей Спиридонов, който е прочут като „ неприятното момче на съветския волейбол “ поради провокативни си дейности на полето и спорни изявления по разнообразни тематики, не подмина и пандемията от ковид. Той удостовери статута си на най-медийния съветски волейболист в изявление за R-Sport. Според Спиридонов, непоколебим карантинен режим на фона на пандемията от COVIT-19 е клоунада.



- Защо да седим вкъщи? Всеки ден хората умират без ковид. Но президентът вкара такива правила, дано да се съобразим с тях “, сподели Спиридонов.

Волейболистът акцентира, че на практика не нарушава ограниченията за сигурност. Той си разрешава оптимално разходка в двора на къщата си в Нова Москва, където живее със брачната половинка и децата си.

" Защо да се страхувате от ковид? " Мен не ме е боязън. Така или другояче рано или късно ще умрем “, заключи Спиридонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР