Европейският шампион по вдигане на тежести от Батуми 2019 и

...
Европейският шампион по вдигане на тежести от Батуми 2019 и
Коментари Харесай

Топ щангистът ни тренира в гараж

Европейският първенец по повдигане на тежести от Батуми 2019 и трети в света от Патая 2019 - Божидар Андреев, тренира в гаража на своя треньор Пламен Братойчев в Сливен. Това може да се види от фотография, която самият Братойчев е качил във Facebook преди време.

На нея се виждат три подиума, а експертът написа, че гаражът му към този момент е подготвителна зала. Селекционерът на националния тим Иван Иваов съобщи пред " Меридиан Мач ", че откакто отборът е бил разхлабен след оповестяването на изключителното състояние, всеки един от тежкоатлетите ни е намерил метод да тренира в изолираност.
 Божидар Андреев: Постигнатият резултат ми дава убеденост
" Така не сме изостанали кой знае какъв брой от подготовката ", добави Иванов.

Друг образец за такава независима подготовка е петият в света в категория 81 кг от предходната година Юндер Бейтула. Медиите Добрич писаха преди време, че националът се е прибрал в родното село Фелдфебел Дянково, където тренира независимо.

Щангистите тази година участваха на два олимпийски шампионата - в Иран и Малта, където натрупаха доста точки за Токио. След това обаче пандемията от ковид обърка и техните проекти. В началото на април трябваше да има европейско състезание в Москва, което бе отсрочено за юни.

Преди няколко дни шампионатът още веднъж беше пренасрочен - този път за края на октомври, като още веднъж ще е в съветската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР