Европейският шампион Ливърпул започва своето участие в груповата фаза на

...
Европейският шампион Ливърпул започва своето участие в груповата фаза на
Коментари Харесай

Наполи - Ливърпул: На какво да заложим в големия сблъсък в Шампионска лига?

Европейският първенец Ливърпул стартира своето присъединяване в груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига . Шесткратният притежател на трофея се изправя против добре прочут противник от предишния сезон, който даже можеше да откаже мърсисайдци от конкуренцията още в групите и да не им разреши да се доберат до огромния трофей. Става въпрос за италианския Наполи, който през предходната година до последно се бори с " алените " за второто място в групата, само че в последна сметка го отстъпи на бъдещия първенец на Европа.
През този сезон " дребните магаренца " ще имат опция за реванш, откакто още веднъж се оказаха в една група с британския гранд. През предходната акция двата тима си размениха по една победа, като и в двата случая резултатът бе 1:0. През това лято пък Наполи и Ливърпул изиграха контрола, която приключи с погром за отбора от Неапол с 3:0 .

Що се отнася до вътрешните шампионати, Ливърпул демонстрира изключителна форма, като след пет изиграни мача има пет победи и е водач във Висшата лига с преднина от пет точки. " Червените " могат да се похвалят и с впечатляващите 14 следващи победи в шампионата. Наполи от своя страна записа две победи и загуба от Ювентус с 4:3 в мач, който " небесносините " демонстрираха, че са способни на впечатляващи обрати и против най-големите тимове на Стария континент.
Тази вечер от 22 часа българско време започва дуела сред Наполи и Ливърпул на стадион " Сан Паоло " в Неапол. Какво обаче могат да ни предложат двата тима, какви са упованията за мача и кои са най-хубавите залози за огромния конфликт - вижте в идващите редове:
НАД 2,5 ГОЛА В МАЧА
Една от най-логичните прогнози за този мач е да чакаме по-голям брой голове. Въпреки че през предишния сезон двата тима си размениха единствено по един гол, в този момент моментното положение и в двата лагера ни " подсказват ", че тифозите по трибуните ще станат очевидци на голово шоу. Причината е, че домакинът Наполи демонстрира недостатъци в защита, като в първите си два мача от сезона позволиха общо седем попадения. Същевременно неаполитанци играят доста отворен и нападателен футбол, който води и до попадения - девет гола в първите им три срещи в Серия А. 

Ливърпул от своя страна демонстрира по-стабилна игра в отбранителен проект, само че все пак е податлив да позволява попадения, изключително против противник от подобен диаметър. Атомното трио на мърсисайдци Салах-Мане-Фирмино продължава да показва невероятна форма от началото на сезона, а когато играта на тези трима футболисти се получава по едно и също време, тогава неимоверно се стига до " дъжд " от голове в противниковата мрежа. Във Висшата лига " алените " вкарват приблизително по три гола на мач.
Х/2 ДВОЕН ШАНС
Колкото и мощен да е отборът на Наполи, когато се изправяш против Ливърпул, то нормално си в ролята на новобранец - даже и като хазаин. Мърсисайдци не инцидентно станаха европейски първенци, а класата на отбора на Юрген Клоп несъмнено надвишава тази на момчетата на Карло Анчелоти. Едно е несъмнено: Ливърпул няма да разреши да си тръгне от Италия без точки. Не и в тази форма, в която се намира тимът.

ЛИВЪРПУЛ ДА СПЕЧЕЛИ МАЧА
По-рискован
залог би бил последна победа за Ливърпул, която обаче е на задоволително изкушаващ коефициент, с цел да се опита. Наполи е твърд противник, който рядко разрешава да бъде пречупен вкъщи, само че Ливърпул разполага с качеството, с цел да надиграе своя противник и да си тръгне с трите точки. В подобен случай може да се заложи и на смесен залог " над 2,5 гола в мача и победа за Ливърпул ", който е с коефициент 3.25.
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР