Европейският съз е завършил подготовката за възможно излизане на Великобритания

...
Европейският съз е завършил подготовката за възможно излизане на Великобритания
Коментари Харесай

ЕС е завършил подготовката за излизане на Великобритания от общността на 12 април


Европейският съз е приключил подготовката за допустимо излизане на Англия от общността на 12 април. Това оповестява в понеделник Европейската комисия.

„ Тъй като е все по-вероятно, че Обединеното кралство на 12 април ще напусне Европейския съюз без съглашение, Европейската комисия през днешния ден за „ корав Brexit”., се отбелязва в известието. В него се акцентира, че всички жители и бизнеса на Европейски Съюз би трябвало да бъдат също подготвени за „ корав “ Brexit, даже и в случай че този сюжет е нежелан.

„ В сюжет без договорка Англия ще стане третата страна, без каквито и да са преходни механизми. От този миг всички първоначални и вторични закони на Европейски Съюз ще престанат да се ползват за Англия. Преходен интервал няма да има, както това е планувано в съглашението за излизане. Това явно ще докара до обилни нарушавания за жителите и бизнеса на страната “, се споделя в изказването на Европейска комисия.

Във връзка с това, че камарата на общините на английския парламент към този момент два пъти (на 15 януари и 12 март) отхвърля плана за договорка, на 21 март 27-те държавни глави и държавни управления на Европейски Съюз одобриха на среща в Брюксел единно решение за пролонгация на Brexit на съображение на два вероятни сюжета. Brexit ще бъде отсрочен до 22 май, в случай че английският парламент утвърди съглашение с Брюксел до края на март, или до 12 април, в случай че това съглашение не бъде утвърдено.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР