Европейският съюз затегна правилата си за посетители извън блока, като

...
Европейският съюз затегна правилата си за посетители извън блока, като
Коментари Харесай

ЕС затяга правилата за пътници от страни извън блока

Европейският съюз стегна разпоредбите си за гости отвън блока, като посочи, че ще им бъде позволено да влизат свободно единствено от страни с доста малко случаи на ковид и съвсем нито един от по-трансмитивните разновидности.
Посланиците на Европейски Съюз се съгласиха с новата мярка за пътешестване от страни отвън Европейски Съюз, в това число Англия, на среща в Брюксел, съобщи пред Ройтерс посланик от Европейски Съюз, представен от БГНЕС.
Съгласно рекомендацията за несъществени пътувания страните от Европейски Съюз се предизвикват да дават достъп без ограничавания като наложителни карантини единствено при строги критерии.
 Безработните в Европейски Съюз са се нараснали с близо 2 млн. Безработните в Европейски Съюз са се нараснали с близо 2 млн.
Безработицата в еврозоната за декември 2020 година е 8.3%, сочат данните на Евростат. Това е скок от близо 1 процентен пункт по отношение на декемвр...
Посетителят ще би трябвало да идва от страна с не повече от 25 случая на COVID-19 на 100 000 души в продължение на 14 дни, което е по-нисък % на зараза, в сравнение с във всички страни от Европейски Съюз. Ограниченията за пътешестване също би трябвало бързо да бъдат въведени за страни, в които има висока периодичност на по-инфекциозните варианти на ковид, се споделя в текста.
Споразумението на страните от Европейски Съюз обгръща несъществените пътувания и служи като тенденция за страните от Европейски Съюз, които имат последната дума за своите гранични политики.
Някои страни от Европейски Съюз като Германия, постановиха по-строги ограничавания, а Белгия забрани несъществените пътувания до или отвън страната до март.
Миналия четвъртък блокът отстрани Япония от листата си с страни, от които пътуващите могат да посещават блока без ограничавания, свързани с Коронавирус. Сега описът се състои от седем страни - Австралия, Китай, Нова Зеландия, Руанда, Сингапур, Южна Корея и Тайланд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР