Европейският съюз внимателно следи събитията в Черна гора, в т.ч.

...
Европейският съюз внимателно следи събитията в Черна гора, в т.ч.
Коментари Харесай

ЕС: Внимателно следим събитията в Черна гора

Европейският съюз деликатно следи събитията в Черна гора, в това число задържането на депутата от Демократичен фронт Небойша Медоевич, заяви говорителката на Европейски Съюз Мая Коцианчич, съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Европейски Съюз, изключително посредством нашата делегация в Черна гора, следи последните събития, в това число арестуването на депутата Небойша Медоевич. Всички страни би трябвало да проявят умереност, съобщи Коцианчич за вестник " Победа ", съобщи радио-телевизия Черна гора.

Медоевич бе задържан в четвъртък вечерта по разпореждане на Върховния съд, защото отказал да даде показания по дело на специфичната държавна прокуратура, образувано във връзка изказвания за приемане и предоставяне на подкупи. Заповед за арест бе издадена и за водача на Демократичната национална партия Милан Кнежевич, който също отхвърли да даде показания по същото дело.

Адвокатите на депутатите на Демократичен фронт внесоха тъжба в Апелативния съд, който би трябвало да вземе решение в период от 48 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР