Европейският съюз трябва да се маха по-далеч от Венецуела и

...
Европейският съюз трябва да се маха по-далеч от Венецуела и
Коментари Харесай

Мадуро настоя ЕС да си вдига чукалата от Венецуела

Европейският съюз би трябвало да се маха по-далеч от Венецуела и да не се намесва в нейните каузи. Това настоя президентът на страната Николас Мадуро, представен от международните медии.

На среща с подкрепяната от него Единна социалистическа партия на Венецуела (PSUV) той е приказвал за идните избори в Националното заседание (парламента на страната).

Вчера Европейският осъди решението на Върховния съд на Венецуела да се обнови състава на Националния изборен съвет (CNE), като посочи, че сходни решения " редуцират пространството за демокрацията в страната до най-малко ". Европейски Съюз означи, че самостоятелен CNE, както и равни условия за присъединяване на всички политически партии, са нужни за " заслужаващ доверие избирателен развой ".

" Избори, народна власт, независимост! И по този начин, че никой да не се намесва в делата на Венецуела! Затова направих изказване за Европейски Съюз: тормозете се за ковид, тревожете се за расизма в Европейски Съюз, безпокойте се за икономическата рецесия, не се забърквайте повече с Венецуела! Махнете се от Венецуела, Европейски съюз, стига към този момент с вашата колониалистка позиция! ", възкликна Мадуро.

" Венецуела не е заден двор! Нека Европейският съюз дано да бъде колкото е допустимо по-далеч! Вървете по дяволите, меко казано ", настоя още венецуелският държавен глава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР