Европейският съюз спира финансовата си помощ за палестинците. Извънредното закрито

...
Европейският съюз спира финансовата си помощ за палестинците. Извънредното закрито
Коментари Харесай

ЕС спира финансовата помощ за палестинците

Европейският съюз стопира финансовата си помощ за палестинците. Извънредното закрито съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации обаче приключи без общо изказване, тъй като страните не съумяха да реализират консенсус.
Прочетете още
В същото време продължава евакуация на задграничните жители от Израел. През последните часове Унгария, Румъния, Полша и Италия също съумяха да изтеглят с разнообразни полети своите жители. На летището в Атина израелски туристи чакат да се завърнат по домовете си.

„ Някои от нас би трябвало да се явят за военна работа, други - да оказват помощ на хората, а трети - просто желаеме да се върнем при фамилиите и приятелите си “, изяснява Ноа Вайсман.

„ Притеснявам се за фамилията си и желая да се върнем. Вероятно ще бъда още веднъж мобилизиран. Готов съм “, споделя и Йоан.

В Европа - доста страни вкараха спомагателни ограничения за сигурност към синагоги и израелските дипломатически представителства.

„ Днес бих желал да мисля за заложниците и да помоля да бъдат освободени и върнати на техните близки “, съобщи през днешния ден кметът на Рим Роберто Гуалтиери.

В Германия летището в Хамбург спря работа за няколко часа – имаше неизвестен сигнал за бомбена опасност, отправена към аероплан, кацащ от Техеран. След инспекция полетите бяха възобновени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР