Европейският съюз ще реши дали да признае президентските избори в

...
Европейският съюз ще реши дали да признае президентските избори в
Коментари Харесай

Траур в Сумска област: Масивна руска атака в Харков

Европейският съюз ще реши дали да признае президентските избори в Русия след вота. Брюксел обаче няма да признае резултатите от гласуването в завзетите украински области.

Ситуацията на фронта - Украйна изчерпва боеприпасите си и членовете на НАТО не вършат задоволително, с цел да оказват помощ на Киев, съобщи генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

Съюзниците от НАТО би трябвало да усилят доставките на оръжия и муниции за Украйна, съобщи Столтенберг. Украинците не изпитват дефицит на храброст, а на муниции, сподели още той.

" Това е сериозен миг. Ще бъде тежка историческа неточност да се разреши на Путин да надделее. Не можем да позволим на властнически водачи да се измъкнат посредством потребление на мощ ", съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Две трети от жителите на страните от НАТО желаят поддръжката за Украйна да продължи, заяви още генералният секретар.

Масивна съветска офанзива порази телевизионна и радио инфраструктура в Харковска област. Москва нападна с дронове и ракети Европейски Съюз -300. Осем къщи в град Лозова са разрушени, наранена е и болница в село в региона.

" Беше ужасно. Имахме шанс, само че сме на успокоителни. Вземаме валериан ", добави Серхий Кириченко, гражданин на Харков.

Днес и на следващия ден е разгласен печал в Сумска област. Спасителни екипи към момента търсят хора под руините на жилищен блок в Суми след съветска офанзива с дронове Шахед. Най-малко трима души починаха.

Две са жертвите на украинска офанзива против съветския Белгород. Руската Противовъздушна отбрана е свалила осем украински ракети, изстреляни против града.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР