Европейският съюз ще предложи търговско споразумение на Обединеното кралство за

...
Европейският съюз ще предложи търговско споразумение на Обединеното кралство за
Коментари Харесай

ЕС ще предложи на Великобритания по-лоша търговска сделка от тази с Канада и Япония

Европейският съюз ще предложи комерсиално съглашение на Обединеното кралство за интервала след Брекзит с по-лоши условия в съпоставяне със споразуменията, които Общността подписа с Канада и Япония, оповестява английското издание " Дейли Телеграф ".

Уточнява се, че Европейската комисия е пришпорила страните членки на Европейския съюз да не позволяват на регулаторните органи на Англия да удостоверяват, че стоките дават отговор на стандартите на Европейски Съюз. Ако Лондон има намерение да реализира съглашение единствено за главното комерсиално съглашение, Общността може да не предложи съглашението за взаимно признание, което е подписал с главните си търговски сътрудници.

По-рано ирландският външен министър Саймън Ковъни акцентира, че Европейският ще се съгласи единствено на съглашение за интервала след Брекзит с Обединеното кралство въз основа на " равностойност ", като предизвести, че стоките от Англия, идващи в Европейски Съюз, би трябвало да дават отговор на същия правилник, както продуктите, създадени в Общността.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР