Европейският съюз ще настоява Великобритания да напусне Общността до 22

...
Европейският съюз ще настоява Великобритания да напусне Общността до 22
Коментари Харесай

ЕС настоява Лондон да напусне Общността до 22 май?

Европейският съюз ще упорства Англия да напусне Общността до 22 май, оповестява сътрудник на " Дейли телеграф ", който се базира на почитан източник.

Според вземащите решения в Европейски Съюз би било недопустимо Англия да остане в съюза по време на плануваните за края на май избори за Европейски парламент.
 Мей не счита да отсрочва Брекзит след 30 юни
Мей не счита да отсрочва Брекзит след 30 юни

В публично изказване на „ Даунинг стрийт “…

Джеймс Крисп написа в " Туитър ", че почитан представител е разкрил, че представителите на 27-те страни членки ще " упорстват за 22 май ".

" Повечето " страни членки на Европейски Съюз са срещу отлагането на Брекзит да продължи след изборите през май, добавя кореспондентът, базирайки се на информация от среща на посланиците в сряда.

" Очаква се " просто " документално умозаключение " от евролидерите довечера, до момента в който ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск е " отворен " за вероятността от " специфична среща на върха " при положение, че през " идната седмица се провали " третото гласоподаване на договорката за Брекзит в Камарата на общините, излиза наяве още от популяризираната информация.
 90% от британците дефинират като национално оскърбление държанието на Лондон за Брекзит
90% от британците дефинират като национално оскърбление държанието на Лондон за Брекзит

Британското общество е разграничено по повод кой е отговорен за актуалната обърканост

Междувременно немският канцлер Ангела Меркел съобщи преди днешната среща на Европейския съвет, че равномерен Брекзит е в полза на Англия, Германия и останалите страни членки. Меркел акцентира, че Брюксел е приел ограничения при положение на Брекзит без договорка , само че към момента може да се избегне сходен сюжет.

Вчера министър председателят на Обединеното кралство Тереза Мей публично изиска от Европейски Съюз отсрочване на Брекзит до 30 юни . Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че Европейски Съюз ще даде на Англия единствено малко отсрочване на Брекзит , в случай че депутатите прокарат договорката за Брекзит през идната седмица. По-рано беше публикуван документ, който демонстрира, че Европейската комисия желае отсрочване на Брекзит до 23 май или до края на 2019 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР